Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

cam film tavsiyeleri

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda riomert tarafından 24 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. riomert

riomert Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar yeni rio aracıma cam film yaptırmayı düşünüyoum, uygun fiyatlı önerilerinizi almak isterim..

2. y.emre

y.emre Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçtiğimiz ay rio aracımın arka camlara 2 ön camlara 1 numara film çektirdim polis cevirmesinde yakalandım ceza kesmemesi için zor ikna ettim ruhsat bilgilerimi aldı ve bugun içerisinde söktürüp emniyete gidip göstermezsem bağlanır araban ilk cevirmede dedi. Söktürmek zorunda kaldım 120 TL çöpe gitti , derimki hiç çektirmeyin.

3. Alicanım

Alicanım

Alınan Beğeniler:
    14
    Bildiğim kadarıyla camlar film yaptırmak trafik kanununa göre yasak.Trafik Yunus Emre arkadaşı yakalamış ve söktürmesini istemiş.Bence hiç yaptırmayın.

4. riomert

riomert Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 1 numara düşünüyorum, yaptırma amacım aracın içini karartmak değilde, güneşten ve ısıdan korunmak.. 2 gerçekten koyu oluyor ve problem çıkarttıklarını duydum, sizin de belki tüm camlar 1 numara olsaydı sorun çıkmazdı diye düşünüyorum. 1 numara yapıp da söktürmek zorunda kalan var mı acaba?

5. y.emre

y.emre Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Sakaryada bu ara emniyet kemeri ve cam filmi kontrolleri cok yoğunlastı adım başı polis cevirmesi oluyor , 1 veya 2 diye ayırt etmiyorlar ruhsata işlimi bu dedi hayır dedim tırnağını bi taktı filmden işlem yapıcaz dedi sonrasını anlattım zaten , Arabamda hiç bir eksik yoktu emniyet kemerimde takılıydı yangın tüpüne kadar baktı ceza kescez birşey aradı o sıra filmler göze çarptı ve ona patladı. 1 numarada olsa çektirmeyin polis ceza kesmek istedkten sonra onada keser.

6. kanki

kanki Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    18
    Gerçek Ad-Soyad:
    Muhammet KISA
    Araç Modeli:
    CEED
    Her ay mutlaka geliyorum memlekete benim araçtada cam filmi var inşallah durdurmazlar :blink:

7. zynl34

zynl34 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sakaryada bir avukatın itirazı üzerine kesilen ceza iade edilmiş ve olay emsal teşkil ederek mevcut yasa değişene kadar cam filmi yasak değil arkadaşlar.

8. droprain72

droprain72 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba
    arkadaşım ben kartal-maltepe de cam filmi yaptırdım.kapı camları 1 numara arka cam 2 numara.benim aracımda zaten filmde varmış ama zamanla solmuş.onlarıda söktü.yaklaşık 3.5 saat kadar sürdü.çok temiz işçiliği var.beğenmediği yeri tekrar söküp yapıyor.130 tl ödedim.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Ağustos 2012
  9. SoWaLYe

SoWaLYe Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Tayfun Çetin
    Araç Modeli:
    Kia Rio 2011 - 1.5CRDi
    bende dün kılıf yaptırıken fiyat aldım 150tl dedi :) bizde orjinal amekikan filmler var ( fransız araçların yedek parçalarını ithal ediyoruz) ama lanet olsunki siyah renk yok koyu mavi yeşil var acaba takas edermiki

10. riomert

riomert Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    beyler teşekkürler bilgileriniz için, ben de 150ye yaptırdım ümraniye sanayide, gayet güzel oldu en 0.5 geri kalan 1.
    Buarada yeni yasa tasarısı yolda cam film yasağı kalkacak(belli ölçülerde olmak şartıyla), bilginize...

11. SoWaLYe

SoWaLYe Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Tayfun Çetin
    Araç Modeli:
    Kia Rio 2011 - 1.5CRDi
    hocam ben direk önleri1 arkaları 2 yaptrmak istiyorm sıkıntı olurmu acaba bilgnz varmı

12. TOLGA

TOLGA Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    ne marka film yaptırdınız, ben de hafta sonu yaptırıcam 5 cam 150 tl fiyat aldım, Sun Protec marka kullanıyormuş nasıldır bilen var mı.

13. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    zaten yasak degıldı.trafık kanunda da cam fılmlerıyle ılgılı bır madde yok...!.polıs durdurduktan sonra cezayı nasıl olsa bırsey bulur keser..3 kere cevırmeye yakalandım cezada yedım ama fılmlere bırsey demedıler

14. Touch

Touch Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    aracı alırken ön cam hariç 1 numara filim yaptırdım 250tlye. Markası 3M

15. FearMachine

FearMachine Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende film çektirmeyi düşünüyorum. Fakat benim istediğim tarz şu şekilde;

sadece arka camlara olacak yinede yasakmıdır? Ve fiyatı ne kadar tutabilir?
    Çok yakışacağını düşüyorum ztn jantlar hariç resimdeki araçla benim araç aynı renkte

16. EMRE_61

EMRE_61 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Valla abi yasak diyorlar.Mahkemeye itiraz edersen yasak değil :) ama polis ceza yazabiliyor.Enteresan bir olay yani.Bizde var 6 aydır sıkıntı olmadı en açığı 1 numara.

17. umutd07

umutd07 Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    632
    Gerçek Ad-Soyad:
    Umut dürüş
    Araç Modeli:
    2008 cerato Ex
    5 yildir aracimizda orijinal 3m film var. ne bir kere polis cevirdi ne de bir sey diyen oldu. massalah adamin dedigi gibi orijinal cikti. daha bir tek kilcal cizik yok.

18. FearMachine

FearMachine Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    ruhsatta kayıtlıysa herhalde bi sorun olmaz. Çünkü sürücü ve ön yolcu camlarına yaptırmayacağım ve ön camada sadece arka camlara. Birisi söyledi sürücü camı, ön cam ve ön yolcu camı hariç diğer yerlere serbestmiş

19. reggie.83

reggie.83 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    ark lar benıde trafık durdurdu o avukat meselesi kazanmış ama geri emnıyet ıtıraz edınce kaybetmıs dedı trafık polısı bana
    ceza yazacaktı zzar zor ıkna ettım smdı polıs gordugum an 4 camı ındırıyorum ole gecebılıyorum yoksa affetmıyolar on cam da cekılı olmazsa bıldıgım kadarı ıle arkaya karışmıyorlar

20. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    kardesım sana denk gelmıs..Aslında trafık ceza kanununda cam fılmıyle ılgılı bır madde yok ve yenılen cezalarda farklı bır ceza maddesı uzerınden sıze teblıg edılıyordur.. Benıde 2 kez trafık durdurdu bırınde hız bırındede kırmızı ıhlalınden ama cam fılmlerıme bırsey demedıler.. bu arada 2 yıldır aracımda 2 numara fılm var

cam fılmı ruhsata ısletılmez dıye bılıyorum.. sadece fırın karartma cam oldumu ruhsata ıslenıyor

Bu Sayfayı Paylaş