Yuksek bg li 1.4 tsilar zaten yag yakiyor , bunu herkes biliyor . HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Volkswagencilere müstahak fazla söze gerek yok.Adamın yazdıklarına bakarsak hala marka kötülemek değil amacım diyor.Demekki memnun yine olsa yine alır eminim Kiaya arabamı lan o diyen adam bunlar :thumbdown:
genellıkle polo ve passat cc.de yağ yakma problemı cıkıyor ben jetta 160lık 7ılerı kullandım uzun sure hiç bir sorunum olmadı araç işi birazda sans işi
Bence tamamen şans işi. Benim birçok arkadaşım var, golf leon tsi kullanıyorlar...hiç böyle birşey duymadım, hatta takip ettiğim diğer forumda da böyle birşey yok...yada var benden kaçmış...zor bir durum tabiki. Allah kolaylık versin
Aynen.. 2012 Leon Fr var bi abimde ve araç fazlasıyla son sınırları zorlanmış bi araç Ama hiç sıkıntı olmadı mekanik aksamda... Ama yüksek hp leri bilemem:12032il3:
Yüksek yanma odası basıncı,dolaylı olarak yüksek karter basıncı,yükselen motor devri ile bu basıncın daha da artması daha yüksek yağlama yağı basıncı ve karter basıncı nedeniyle Turbodan geri dönmekte zorlanan yağlama yağı karşı basınç oluşturan y. yağı giriş hattı,normalden fazla basınca maruz kalan Turbo yağ sızdırmazlık siğilleri ve İntercooler veya egzosta kaçan y/yağı.Bir miktarda piston segmanları yoluyla yanan yağ.Olayın özeti ve sebebi budur. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Volkswagende sorun yaşayanlara acımıyorum. Hemen hemen hepsi en kral araca bindiklerini, volkswagen kullanmanın ayrıcalık olduğunu ve diğer araçların işe yaramaz olduğunu düşünüyorlar. Bu boş düşüncelerle de gibip kliması bile olmayan golflere dünya kadar para verdiler, aynı golfler yine gelsin yine para vereceklerin olduguna eminim. :thumbdown: Dünyanın en iyi aracınıda yapsa benim için volkswagen tasarım anlayışını değiştirmedikçe, Türkiye de fabrika kurmadıkça ve de doğuş oto dan kurtulmadıkça bir hiçtir ve tek kuruşumu dahi kaptırmayacağım bir markadır. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
olayı baştan sona okudum doguş grubu yamyam valla iyiki şimdiye kadar uzak durmuşum. pistonlar nasıl ters takılır ibretlik motor çizimlerini çaylaklar yapıyor galiba.
pıstonların ters takılması bana pek ınandırıcı gelmıyor ama olabılır..Baska bırsey vardır o aracta..Yoksa neden motor komple sokulup baska bır yere gonderılsın
araba hatalı olabilir ama müşteriye böyle yakışıksız hareketler o şirketin seviyesini gösterir. rahmetli dedem ticaretle uğraşan bir insandı ve nasihat olarak geri getirilen malı asla çevirmeyeceksiniz onun hayrı gizlidir derdi. hatta canlı örneğini yaşadım: yıllar önce tereyağ sattık akşam adam geri getirdi kazanda eritmiş dondurmuş beğenmedim diyor hiç itiraz etmeden aldık öbür gün bu şekilde isteyen birisi aldı gitti.
yerlerini karıştırmışlardır 1-3 ,2-4 motor hasar tespit işlemlerini genelde lisanslı distribütör anlaşmalı motor yenileme firmaları yapar
1-4,2-3 normal olması gereken ateşleme sırasıda buna gore beyin tarafınfan ayarlanır dıye ogrenmıstım zamanında..Belki yanlıs bır kodlama ıle calısma sırası karısmıştır.yada ateşleme sırasında bi yanlıslık vardı..?