öncelikle forumu önceden de takip ediyordum fakat yeni üye olmak nasip oldu 13 kia cee'd imle aranıza bursa/istanbuldan katıldımm.. tekrardan iyi forumlar
teşekkür ederim şimdilik bi kaç sıkıntı yaşıyorum inşallah onlarda çözülürse araçtan soğumadan binebilicem..
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı osun iyi günlerde kullanın :thumbup: GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
herkese teşekkür ederim talihsizllikler benim başıma geldi ilk olarak anten bağlantı kablosunun sag direkte bulunan ve tavana kadar giden kablonun arızalı cıkması ve parçanın 3 hafta sonra yurt dısından geliceğini öğrenmem(hala bekliyorum) bir diğeride abs problemi aracımda erken devreye giriyoor kaza yaptırıcak diye korkuyorum :grumpy:
Bunun için serviste abs yazılım güncellemesi yapıyor olması lazım.Daha önce forumda paylaşılmıştı.Bence konuyu bir araştırın.Bu güncelleme ile abs daha geç devreye girecek şekilde yazılım güncelleniyor.
sorunda burda servise 2 kez gittim bu konu yuzünden güncellemeye gerek yok deniyor fakat araba durmuyor diyorum kafasına göre abs tutuğu oluyor ama bana dedikleri ustamız böyle bişiyle karşılaşmadı diyorlar en sonunda kavga edicem şuan anteni bekliyorm o geldiğinde tekrar gidicem servise eğer bu seferde gerek yok derlerse cidden karıştırıcam orayı
Bursa da gittiyseniz,servislerden birisi pek yapıcı değil.Bursa lı üyelerimiz tavsiye edecektir.Daha önce de paylaşılmalı.Öyle bir şey var.Hatta üyemiz abs yüzünden küçük bir kaza yapmıştı.Sonra güncelleme yapıldı.Başka bir servise sorun bence.
Kablo konusunu ilk kez duyuyorum. Size denk gelmiş sadece temini biraz uzun geldi bana. Zamanında benin torpido değişti 1 haftada geldi. Abs için otomatik viteslerde bu problemi yaşayanlar var. Güncelleme işlemi aracı test ederek değil bilgisayara bağlandığında ortaya çıkıyor. Güncelleme sonrası sorun ortadan kalkıyor. Servise kabul ettirmeye çalışmayın. Abs güncellemesi ile ilgili işlemi yaptırmak istiyorum demelisiniz. Ben şahsen manuel kullanıyorum. Ona rağmen servisim sıkıntı olursa gel yapalım dedi. Bence farklı bir servis tercih edin hakan beye katılıyorum Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
bursada gidiyorum servise aynı yerden daha öncede 9 tane araba almıştık citroen kısmından onlarda ufak tefek sorun oldu ama hallettiler fakat kia servisinde ilk defa yaşıyorum boyle bişi heleki anten kablosu milyonda bir olan bir şey dediler oda bana denk geldi mağlesef şimdi istanbuldayım cumartesi bursaya gidicem gittiğim gibide götürücem servise olmadı dedinz gibi başka servis deniycem
Bursa daki diğer servisten arkadaşlarımız memnun kalmışlardı.Kesinlikle bir de diğerine götürün.:smile: