Arkadaşlar hangi ülkede yapıldığını bilmemekle muhtemelen Rusya olabilir, tanıtımı yapılan rio sedan sadece bu ülke için satışa sunulan bir rio mu, çünkü rio burada baya bir değişik hal almış, bir çok farklılık var kasada, ön, arka tampon, sisler, gündüz farları, ön kaput tamamen değişik, benim gözlemlediğim kadarı ile iç dizaynda farklılıklar var en önemlisi arka cam rezistantı, hava sirkülasyon tuşları v.s. tamamen değiştirilmiş, dreksiyon farklı, daha modern bir tasarım olmuş bence, bu model bizde de satışa sunulurmu acaba, yada kia ülkeye özel araçmı üretiyor.
Ben Çin de üretilen modellere benzettim.Belki Çin den ithal etmişlerdir.Ama bu Türkiye ye yüksek ihtimal ile gelmez.
Bence Türkiye de satışa sunulan makyajlanmış 2015 rio lardan daha iyi bir tasarım olmuş gibi, arka tamponu saymazsak tabi en çok ta bizim riolarda mandal gibi gözüken klima, rezistans, hava sirkülasyon tuşlarının, rus riolarında normal tuş şeklinde oluşunu beğendim, Türkiye de satışa sunulsa idi hiç düşünmez değişirdim.