Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu rio Türkiye' de satılacakmı

'Rio Forum - Club' forumunda Shamil tarafından 24 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. Shamil

Shamil Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    88
    Gerçek Ad-Soyad:
    Şamil KARAVELİOĞLU
    Araç Modeli:
    2017 Volkswagen Caddy 2.0 Trendline

Arkadaşlar hangi ülkede yapıldığını bilmemekle muhtemelen Rusya olabilir, tanıtımı yapılan rio sedan sadece bu ülke için satışa sunulan bir rio mu, çünkü rio burada baya bir değişik hal almış, bir çok farklılık var kasada, ön, arka tampon, sisler, gündüz farları, ön kaput tamamen değişik, benim gözlemlediğim kadarı ile iç dizaynda farklılıklar var en önemlisi arka cam rezistantı, hava sirkülasyon tuşları v.s. tamamen değiştirilmiş, dreksiyon farklı, daha modern bir tasarım olmuş bence, bu model bizde de satışa sunulurmu acaba, yada kia ülkeye özel araçmı üretiyor.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Ben Çin de üretilen modellere benzettim.Belki Çin den ithal etmişlerdir.Ama bu Türkiye ye yüksek ihtimal ile gelmez.

3. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Rusya'nın riosu bu instagram da bol bol var ;₺7

4. Shamil

Shamil Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    88
    Gerçek Ad-Soyad:
    Şamil KARAVELİOĞLU
    Araç Modeli:
    2017 Volkswagen Caddy 2.0 Trendline
    Bence Türkiye de satışa sunulan makyajlanmış 2015 rio lardan daha iyi bir tasarım olmuş gibi, arka tamponu saymazsak tabi :) en çok ta bizim riolarda mandal gibi gözüken klima, rezistans, hava sirkülasyon tuşlarının, rus riolarında normal tuş şeklinde oluşunu beğendim, Türkiye de satışa sunulsa idi hiç düşünmez değişirdim.

Bu Sayfayı Paylaş