Bu İnsignia da böyle olacak demek Küçük makyaj... Ben kasa tamamen yenilenir diye almaktan vazgeçmiştim.. Eee bişi değişmemiş gibi..
Evet fazla birşey değişmemiş gibi görünüyor.Akın benzinlisini mi alacaktın? Yine de şekil güzel GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
akın biraderim fiyatı nedir ki bunun.... ama beğeniyorum ben bu arabayı... insignia mı optima mı derseniz.... kesinlikle optima derim... kia dan vazgeçmem artık... bu bir sevda... KİA SEVDASI..
görseldekı araç buıck olanı opel resmı olanını yayınladı 1.6cdti motorla gelecek sahsen aracımı satıp bundan almak ısterım fakat dızelının yıne az yakacagını dusunmuyorum
Opel'in 1.3 cdti Astra ları aslında yüksek ağırlığına rağmen ekonomik araçtır , bu yeni 1.6 motordan şahsen bir ümidim var , insignia da dediğiniz motoru kullanırlarsa bu kasayla çok iş yapar demedi demeyin İbrahim biraderim bu sefer sana katılmıyorum D segmentinde Yeni Mondeo - Optima - Yeni Insignia yı çok başarılı buluyorum şahsi fikrim
İnsignianın güncel tasarımı da tutuldu ama çok yaktığı için sonrası gelmedi, alan sattı. Bu tasarım da bence tutulur, küçük ayrıntılar daha şık göstermiş.
ınsıgnıa tam gucunu tekerlege ıletemıyor sahsı fıkrım yanı 1.6 cdti motor tabıkı ıyı olacaktır passata rahatlıkla rakıp görulebılır 1.9vectralar az yakmıyordu suan benzınlı ınsıgnıa 11lıtrelerı goruyor bu agırlık boyut ve sartlara gore ben 8lıtre cıvarları beklıyorum sahsen ve opel 1.6cdti sanırım ilk defa üretiyor.***birde 70bın uzerı beklıyorum dolu modelını
1,6 dan ben de ümitliyim. şekil olarak ta kavisli hatlarını:thumbup::thumbup: tutuyorum. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi