Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu lastikler alınırmı

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda knnkrly tarafından 11 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

1. knnkrly

knnkrly Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
  2. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    Good year lastigi 2 gün önce sormuştuk 220 tl dedi yalnız bu lastik W hız kodu neye denk geliyor bakmak lazım diger lastik hakkında yorum yok

3. jiletustura

jiletustura Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Hangi yıl ve yılın hangi haftasında üretilmiş bir lastik onu incelemeni tavsiye ederim. Internet üzerinden satılan lastiklerin stoklanmasi nasıl bilmiyoruz ve de eski tarihli bir uretimse o lastikler den Hayır gelmez diyorum. Yeni üretilmiş ve stokkanmasi dogru lastikleri alman 20 tl fazla verirsin ama deger yine de bir arastir derim

4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    W 270 km/sa te denk geliyor.Eğer üretim yıl ve haftası 2013 ise bence alınabilir.

5. knnkrly

knnkrly Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Mağazaya sor bölümü var sitede, sordum hangi tarihli ve haftalı. Eğer uygun ise goodyear alabilirim, fiyatı cazip.

6. turkeril

turkeril Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    92
    Gerçek Ad-Soyad:
    İlker TÜRKER
    Araç Modeli:
    Pg.308
    Hocam taktırmaya da ayrıca ücret vereceksiniz. Halbuki bulunduğunuz yerde iyi bir bayiden Nexen taktırsanız iş görür kanaatindeyim. Yazlık olarak Conti aldım, kışlık da Nexen. İkisi arasında 3 ay geçti, Nexen'in bi eksiğini görmedim fazlasını gördüm desem yeridir. Fiyat da cazip ve kore malı.

7. jiletustura

jiletustura Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet taktırma ücretlerini de hesap etmen gerekecek. Araba ya akü lastik gibi şeyleri internet ortamından yada avmler den almak yerine yerinden ustalarından almak daha iyi derim. Koçtaş tan bir akü almıştım garantisi ni işleme koyabilmek için koctasin 15km uzagina eski akünü götürmek gerekiyordu pişman oldum böyle şeyleri git udtasindan ana merkezinden al pişman olmazsınız

8. knnkrly

knnkrly Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    peki 4 mevsim lastik denilen türler alınırmı, yoksa gerçekte böyle birşey yokta ara model adınamı satıyorlar ?

9. jiletustura

jiletustura Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence bir çok model adlar hep aldatmaca ben sadece kış lastiği ve diğer mevsimlerde kullanılabilecek lastikler vardır diye yorumluyorum. Kış lastiği yapısı gereği soğuğu gördükçe yumuşuyor böylece daha iyi tutuyor diğer lastik türüne gelince sıcağı görünce sertleşen lastik yapıları. Yolda eriyip kalma die

Bu Sayfayı Paylaş