Arkadaşlar aracımizin pasta cilasi için 200 Sağ arka kapı , kaput , tamponda ki lokal boyamalar, far fiskiyesi kedi gözleri, ve supurgeliklerin boyamalari icinde 200 lira fiyat aldım. kaporta işçiliği içinde 200 tl aldım Total de 600 lira sizce normal midir bu fiyatlar
Kaporta işçiliği ve boyamalar boyanacak yerin büyüklüğüne göre değişir.Ancak pasta cila iyi marka malzemeler ile yapılacaksa fena fiyat değil.Hangi markanın ürünlerini kullanacaklar söylediler mi?
Verilen fiyat makul verilmiş ancak 3M biliyorsunuzdur belki MEGUIARS i satın aldı. Ürünlerin kaliteside haliyle farklılaştı. Araçlar için en uygun pasta cila ürünlerinde içeriğini ve uygulama şeklini bilmek ile alakalı aslında normal bir kaporta boyacının yapmış olduğu tek şey tek parça bir pasta üzerine cila çekmek 3 yıkamadan sonra araç yüzeyinde matlaşma oluşması bunun en büyük göstergesidir. Wax sistemleri artık eskisi gibi değil araç yüzeylerinde üreticilerin geliştirmelere ve dış etkenlere dayalı hızlı aşınmalar olduğundan wax sistemi artık yerini daha kalıcı ve hatta tek seferde doğru bakım ürünlerine bırakmaya başladı. Evet verilen fiyat uygun ancak otomotivde tüketici olarak gözden kaçırdığı bir nokta var ki aslında bizlerin cebinin düşmanı, FAYDA=FİYAT olması gerekirken biz en ucuz ve muhattapsız ürünler kullanıyoruz. tabiki cebimizi düşüneceğiz almış olduğunuz hizmet karşılığı verdiğiniz fiyat makulsa tek seferde doğru bakım yaptırmak ve muhattabınız bilmek daha faydalıdır. Örnek ile aracımızın sadece dış yüzeyi ülke şartları göz önüne alınında yılda 2 defa boya koruma yapılması gerekli ancak bunu yaptıran da pek az kişiyiz. ortalamaya vurunca sadece dış yüzey için bile dünya kadar masraf yaptığımız ortada o yüzden bir uzman tecrübesiyle söyleyebilirim ki özel ürünler ile yıllarca ücret ödemeden aynı ilk gün ki parlaklığı sağlayabilirsiniz.
Markalara dair tam bir bilgim yok hocam. Fakat pek sıkıntı olucagini sanmıyorum. Olsada keza diy yöntemine döneriz
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyoruz Tahir Bey.Kampanya konunuzda bunu detaylandırmanızı bekliyoruz.Sağolun