http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-uygun-fiyata-full-paket-cerato-135137592/detay# Ceratomu almadan önce, Çankırı'ya memlekete gittim. Sahibinden.comu dolaşırken bu aracı gördüm, hemen ertesi gün araca bakmaya gidecektik. Aracın plakaları kapalıydı. O zaman km 28.000 yazıyordu, sordum orijinal mi dedim ? Evet dedi. Bizde heveslendik falan araba bulduk, yakında gidip bakacaz diye. Neyse adamı tekrar farklı bir numaradan farklı bir kişiye arattırdım, plakayı istedik. Plakayı mesaj olarak 5664 e gönderdik, araçta 2006 yılına ait 20.001 TL hasar kaydı çıktı, araç pert olmaması için hasarı 20,001 göstermişler. O zaman aracın iki tane ilanı vardı, satan kişi arkadaşının aracı olduğunu, arkadaşının Fransada olduğunu söylemişti. Tabi hepsi yalan dolan. 15-20 gün sonra tekrar, bir akrabama daha arattım, akrabam aracında böyle böyle hasar kaydı çıkıyor, bu araç pert mi dedi ? Adamda hayır pert değil, benim haberim yok, nerden baktınız falan dedi, sonra biz bu aracı icradan aldık, diye söylemeye başladı, bizde eyvallah diyip kapattık telefonu. Piyasada millet iyice, kurt, çakal olmuş. Bu araca dikkat edin..
Önemli değil, hani herşeyi açık açık yazsa baştan, alicengiz oyunları oynamasa, adamın başına böyle birşey gelmiş, üzüldüm diyeceğim, ama bin bir türlü yalan uydurdu adam..
Bu vb kişi ve satıcılar yüzünden belki ilk aracımı 2.el aldım ama Allah izin verirse son oldu ,aracım çiçek gibi inanın ama otuz beş bin defa test ettirdim ,kontrol ettirdim.İnsanları bu şekilde kandırıyorlar ancak herhangi bir yanlış bilgileri MALESEF sattığı kişi ve sevdiklerin hayatına mal olabilecekken asıl MALESEF denmesi gereken o kişinin duyarsızlığı... Dikkat etmeli...
Evet bence de dürüst olduğu taktirde böylede olsa aracı almak isteyen çıkabilir.Soru işareti insanı iter. GT-N7100 cihazımdan gönderildi