Arkadaşlar ilandaki aracı düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ar-dan-kia-rio-1.4cvvt-fancy-233244726/detay/ 40 bin tl dio yetkili servisten bizde yanlış olmaz dio km si ile oynanmışmıdır sizce? Birde 1.4 sedan çok yakarmı 1.25 mi alsam hb karar veremedim? Eşim birde çocuğumuz var. Fikirlerinizi bekliyorum. Canıma tak etti artık arabasızlık!
Pedalları inceleyin , ön cam ve ön farların camlarını inceleyin , ön arka koltuk döşemesini inceleyin bunlar hep ele verir servis bakımlı olması lazım araştırın plakadan bakalım bakım yapılmış mı ?
Dizelin sesini sevmiyorum fiyatlarıda benzine yaklaştı hemen hemen belki biraz ekonomik olabilir ama dizel tercih etmiyorum sağolun arkadaşlar.
Bu aracın üzerinde 1.4 Accent Blue Motorunun kopyası mevcuttur. Accent blue ERA dan gelir ERA nın atası da Accent Milenyumdur. Kısaca ; düzgün kullanımında kesinlikle sorun çıkarmayan LPG ye TAM uyumlu bir motora sahiptir. Hp ve TORK kasaya göre yeterlidir. İç hacim olarak B segmentinde en iyiler sınıfında olup C segmentine Hİtap eder. Plastik aksamı 10 numara değildir ama Kabul edilebilir değerlerdedir. ( Malum Rekabet Standartları)