İst maslakta bir firmaymis bu cok iddalilar fc gordum yorumlarda cok olumlu koseli duzetme bile yapiyorlar isin acikcasi cokda inanasim gelmiyor sizinle paylasmak istedim
Köşelide boyasız neredeyse imkansız Mahir Bey.Kurtarsa mesela Orhan ın arabada olanı düzelteceklerdi.Orhan da gördü adamlar profesyonel olarak çalışıyorlardı.Bence bazı köşeli darbeleri düzeltebiliyorlardır.Bazıları illaki boya istiyordur.
Mahir burası mtc dimi. Benim araba için oraya gitmiştim, sivilce izi kalır dediler. Lakin Kocaeli'nde yapılan işlem sonrası hiç bir iz kalmadı. Boya kalkmamis olsaydı öyle bitecekti.
Benim arabada bir iki tane sanki kalem ucu ile vurmuşlar gibi ufak dikkatli bakmasan göremeyecegin iz var . acaba gidebilir mi ? bide pasta cila ufak tefek çizikleri gideriyor mu sevgili dostlar?
İzler gözüne batiyorsa baktir bence. Pasta ile denersin. Boya ustalarından ki Zımpara bende is gördü. Genelde çizik derin değil ise pasta işini görür Mahir abi aynen öyle.
Ben köşelerin duzeltildigini gördüm. Eski Ceed de olmuştu. Yine biri gelmiş vurmuş kaçmış. Tam köşeden içeri girmişti. Yapan kişi önce orada boya varmı dedi. Dedim yok. Birde arkası açık olmak zorunda. Kısmet orasida açıktı. Sabun şeklinde bir metal ile başladı cekiclemeye. Damarın geçtiği yer gözümün önünde çıktı dışarı.
Ben bu iş için aşagı yukarı üç veya dört işlem için toplamında 1000 tl ödedim.geneli otoparkda yandaki aracın kapısının benim yan tarafına çarpması kaynaklı idi.tek işlem genelde 40-70 tl tutuyor. oluyormu evet oluyor.yanlız düzeltme yapılacak bozulmuş olan kaporta orjinal boyalı olması gerekiyor.orjinal boyalı degilse boya atıyor. ben gittigimde toyota avensis ve x6 jeep vardı doluya maruz kalmışlardı. aşagı yukarı 1700-2400 tl arası tutmuştu o arabalar ama yapan arkadaşım işi bitirdiginde sıfırdan farksızdı arabalar. yaptırdıgım arkadaşa çok güveniyorum baştan söylim. işin ehli iki arkadaşdır.bostancı sanayide bu işin hakkını vererek çalışıyorlar. olmayacaksa söylüyorlar. fahiş fiyat çekmiyorlar.
Evet açık olursa ve boya kalkmazsa hiç gerek kalmıyor.Ama bu işi herkes yapmaya çalışıyor.Malzeme ve ustalık önemli.Senin arabanın işini yapanlar profesyoneldi kardeşim.Öyle değil mi?
istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz, işinin ehli iyi , uygun fiyatlı bir usta veya servis warmıdır ? paylasan arkadaslara teşekkür ederim