Arkadaşlar mutlaka bilenler vardır ama bilmeyenler için paylaşmak istedim. 1854 yılında ABD başkanının 'topraklarınızı bize satın' önerisine kızılderili Şef Seattle'ın verdiği yanıt, doğa sevgisi, diğer canlılara saygı, yaşamın anlamı ancak bu kadar güzel anlatılır: http://www.netyorum.com/bolum/dostluk-sevgi/20010419-12.htm
Harika bir mektup gerçekten , içinde bir çok ders barındırıyor , paylaşım için teşekkürler Mehmet Bey ...
Akkuyu'da, Sinop'ta Akdenizin cennet kıyılarında Bodrum'da, Fethiye'de, Çeşme'de, Alaçatı'da, Egenin, Karadenizin yeşilliklerini Doların yeşilliklerine tercih edenlere de ithaf olsun. Paylaşım için teşekkürler...
büyük sef gelecegi görmüs. istilaci beyazlarin, amerikanin gercek sahibi kizilderilileri nasil yok ettikleri ve dogayida nasil katlettiklerinin bir özeti gibi avrupalilar dünyanin degisik kitalarinda bircok katliam gerçeklestirdiler. ama yinede dünyanin en medeni insanlari onlar.:thumbdown:
Üzerine yorum yok abi :closedeyes: :thumbup1: Ege ve akdeniz bölgesi felaket durumda bu konuda malesef
Dikkat ederseniz Marmara'yı yazmadım bile. Ne yazık ki; beyaz şef insanlığa ait geleceğe olan borcunu katladı.
Hayatın anlamı, önemi ve geleceğini sonuç olarak çıkarabiliriz. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi