merhaba arkadaşlar malum garajım yok. Bez branda alcam bir sıkıntı yaratır mı bana yardımcı olursanız sevinirim.
Kesinlikle tavsiye etmem , boyada minik minik kabarmalar başlar ve boya üzerinde zamanla sarımtrak lekeler oluşabilir
arkadaşlar ben sefere çıkıcam yakın zamanda malum önümüz kış kar var yağmur dolu ohoo branda düşünüyorum bende başka seçenek yok babam haftada bir falan açar onu malzeme olarak zarar vermeyecek bir branda yokmudur
Çok kaliteli ürünler var araştırın biraz ama iç tarafı mutlaka elyaf olan ve malzemesi iyi su falan geçirmediğinden emin olup alın... Aracı güzelce temizlemeden de kapamayın branda ile :thumbup: Bende almayı düşünüyorum araç şuan bende ama İstanbul'a geri götürücem kış tam girmeden ve İst'de yatıyo araç garaja çekicez inşallah bende güzel bi branda almayı düşünüyorum..
gidip bakmak lazım genelde önerilen içi bez dışı su geçirmeyen branda 1 haftadan fazla da kalmaması aracın üzerinde havalandırmak şartmışş..
Tabiki tabiki orası zaten herkesin bildiğini düşündüğüm bieşy olduğu için söyleme gereği duymadım Ve bi ilanda görmüştüm 2013 makyajlı peugeot Rcz ilanıydı. Adam garajda çekmiş fotoğrafını aracın ve üzerinde arabanın kendi özel brandası vardı tam arabanın kalıbında , kaput bölgesinde RCZ yazısı var ve aynalara göre kalıp yapmışlar branda kulaklı gibi çok hoş bişeydi... Keşke bizim araçlara göre de olsa ..
http://urun.gittigidiyor.com/otomob...raclara-kampanyali-otomobil-brandasi-95501228 şöyle birşey var ama bilemedim ama dediğin gibi öyle birşey olsa çok güzel olurdu servise sormak lazım belki de vardır
Daha kaliteli bişey bulmak lazım yok ya nerde keşke olsa anında alırım. orjinal manyaklığı var bende de daha kalitelisi olsa da ondan alırdım
Bende branda var dışı polyester deniyor heralde o malzemeye böyle dış kısmı kalın ve dayanıklı.İçi de elyaf kaplı.Brandada içinin elyaf olması çok önemli yoksa boyaya büyük zararı var.Bende arabayı şeker bayramı arifesinde almıştım. Otoparka cekip üstünü brandayla kapattım ve mecbur tatile gittim .11 gün branda altında bekledi yaz sıcağında o güneşte . Geldiğimde çok şükür hiçbirşey yoktu .Yani sözün özü dışı sağlam kalın olsun içi elyaf olsun
üstteki linktekine benzer bişeymi sizin branda onun içide bişeyliymiş ama çizmiyomuş terlemiyomuş falan
Evet dışı böyle. İçi daha önemli bence.Terletmemesi ve çizmemesi .Bu ilandaki malzemeyi duymadım ama benimki elyaf onu iyi biliyorum .Böyle pamuk gibi bi görüntüsü var. Bu arada sıradaki linkimiz yeni Rio'su için branda arayan arkadaşlarımıza gelsin Boouuyyroonn efeenimm :thumbup1: http://www.sahibinden.com/ilan/yede...o-koruyucu-branda-plus-hediye-139219683/detay
Yıldıray kardeşim, bez branda bir değil onlarca sıkıntı yaratır.. Birincisi,rüzgarda fırtınada tozlar,kumlar bez brandanın altına elekten geçmiş gibi öyle bir girer ki,brandanın da havalanıp kaportaya çarpması sonucu ya da toz ve kum zerreciklerinin kaporta üstünde sürtünerek dolaşmasından mütevellit,siz brandayı topladıktan sonra telafisi mümkün olmayan ya da çok pahalıya mal olan sonuçlarla karşılaşabilirsiniz... İkincisi Araç üzerinde bez branda varken yağmur yağmasından dolayı yağmurun bitip güneşin çıkmasından sonra branda ile kaporta arasında kalan suyun kuruyana kadar kaportaya vereceği zararı tahmin edebilirsiniz... Üçüncüsü ise çoğu kimsenin karşılaşmadığı ama insana,aracına branda takmamayı yemin ettiren bir sorun...Sanırım siz Ağrı'da yaşıyorsunuz..Ben oraların soğuğunu,kar kışını iyi bilirim...Balkona kış kıyamette asılıyken hiç çamaşır ya da bez gibi şeylere dokundunuz mu bilmem..Eğer dokunmadıysanız bunu deneyin sonra kararınızı veri derim..Eğer dokunduysanız o kar da kışta bezlerin çamaşırların kaskatı ve taş gibi kesildiğini görmüşsünüzdür, hele balkon da taş ya da mermerin üzerinden kazıyarak çıkarırsınız.. Yani demem o ki Siz eğer brandayı arabanın üzerini o kış kıyamette örttüğünüzde arabanın boyasını filan unutun tek göreceğiniz arabanın sacıdır...(bu mevzu bir arkadaşın başına geldiğinden tecrübeyle sabittir ve boy brandaya yapışarak gelmiş özellikle tavan kısmı içler acısıydı.. İsterseniz dördünü ya da beşinci maddeler geçmeyeyim.. ...Gerisi size kalmış...... Umarım faydalı olabilmişimdir..Aracınızı iyi günlerde kullanın...