Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

benzinde boğulma fikirleriniz

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda sezeryildirim tarafından 25 Haziran 2015 tarihinde açılan konu

1. sezeryildirim

sezeryildirim Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    85
    Gerçek Ad-Soyad:
    SEZER YILDIRIM
    Araç Modeli:
    OPEL CORSA 1.3 CDTİ EASTRONİC
    arkadaşlar sabahları ve 3-4 saat araç dinlendiğinde ilk çalıştırmamda boğuluyor aracım ama çalışmama gibi sorun yok az önce internette araştırdığımda mantıklı sonuca ulaştım sizinde fikirlerinizi almak istedim aracı stop ettikten sonra gaz enjektörleri kaçırma yaparsa manifotta gaz oluyor ilk çalıştırmada benzinle çalıştığı için zengin karışım olduğundan dolayı boğulma yapıyor deniyor mantıklı geldi enjektör temizliği videoları izledim çözüme ulaşamazsanız enjektörleri değiştirin diyor faydalı olacağını düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar?

2. sezeryildirim

sezeryildirim Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    85
    Gerçek Ad-Soyad:
    SEZER YILDIRIM
    Araç Modeli:
    OPEL CORSA 1.3 CDTİ EASTRONİC
    http://www.lpgkablo.com/lpg-enjektor-arizasi-nasil-anlasilir-seID12198.html alıntıdır
    LPG enjektör arızası belirtileri aşağıda sıralanmıştır

1- Araç LPG de çalışırken rolantide inişli çıkışlı dalgalanma meydana gelir.
    2- LPG de iken gaza basarken belirli devirlerde tekleme yaparak aracın çalışma düzenni bozar.
    3- LPG enjektörleri arıza yaptığı zaman gaz kaçağı yapar. Bu yüzden manifolda biriken gaz yüzünden sabah ilk benzinde çalışınca araçta boğulma meydana gelir ve araç çok geç çalışır.
    4- Aracın LPG de çok yakmasına neden olur.
    5- Arızalı LPG enjektörü araçta yüksek devirlerde performans kaybına yol açar.
    6- Bazı LPG sistemlerinde arızalı enjektör yüzünden araç benzinden gaza geçmez arızalı enjektör değişene kadar.

3. ardy7

ardy7 Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    460
    Gerçek Ad-Soyad:
    Arda
    Araç Modeli:
    Rio Natty
    boğulma sebebi burada makul gözüküyor. eski karbrütörlü araçlarda motor çalışmıyorken gaz pedalına bastığımızda benzin doluyordu hava almıyordu ve ateşleme yapamadığı için motor çalışmıyordu

Bu Sayfayı Paylaş