Arkadaşlar youtubede bazı videolar gördüm , enjektör geri dönüş hattına hortum vs. Bağlayıp enjektörler arası ölçüm yapıyorlar . Basit akvaryum hortumu ve bardak ile test yapanlarda var. Bu mazot geri dönüş kısmından gördüğümüz seviyeye dayanarak enjktorler arasında Meme ucundan püskürtülen yakıtın eşit olduğu bilgisini verirmi ?
http://www.kiaclubtr.com/threads/ki...tör-bakımı-bakır-pul-ve-o-ring-değişimi.9604/ linkteki konuda rolanti ve yüksek devir ölçümleri ile ilgili video paylaşmıştım.Fikir verebilir.
Arakdaşlar bugun nalburdan şeffaf borudan aldım Onları enjektör başlıklarına taktım.. Serdar arkadaşımızın dediği gibi rölantide gaz vermeden 20 saniye çalıştırınca bu durum ortaya çıktı. İlk yaptığımda soldaki 3 enjektörden nedense paslı kahverengi mazot çıktı. Boşaltıp tekrar yaptığımda temiz mazot geldi. Sanırım enjektör kafalarında yada içinde pas kiri kalmış. Aşağıdaki fotoğrafı 2. denememde çektim . Her enjektörde farklı seviye çıktı sizce enjektörlerde sıkıntımı var ? Aractan derdim şehir içi fazla yakması. 100 liralık mazot atıyorum en fazla 300 km yapıyor istanbul şehir içi ve çevre yolu karışık.....