Sıcagı gören yan basamak pimleri koyvermeye başladı. Davlunbaz tarafında ki bağlatılar dışa doğru açılıyor. Başına gelen varmı? servis pimleri değiştirice toparladı. Basamak tipi benekli olandan
aynısı başıma geldi şuanda aracımda mevcut bu yarın gündüz gözüyle fotograflıcam . serrvis halledebildimi çözebildimi pekii su dan kabarmış gibi ikiside tuhaf bir görüntüde
bundan bahsediyorsanız bende iki taraftada bu oldu hatta şimdi buraya yazarken servisede fotoları gönderdim bakalım sonuç ne olacak sizlere bilgi vereceğim
yan sanayi basamaklarda oluyor maalesef. orjinal basamak takılı olan araçlar kesinlikle bu tip sorunlarla karşılaşmazlar.
Dun servise gittim, bir onceki ziyaretimin aksine basamagi sokmek gerekli ve en az 1 saat surer dediler. Bende kendim ugrastim. Sokulen orjinal marsipiyelden pimleri cikardim ve basamagin disa cikinti yapan bolumlerindeki vidalari soktum. Gordugum kadariyla araci alirken montaj esnasinda bu bolumlere pim konulmamis. 3 tane pim taktim.sizin aractada durum aynidir.