Merhaba arkadaslar az önce edremit asprestij kia yetkili servisine gittim frenlere basınca ötüyodu gösterdim disklerinde bi problem yok balatalardada bişey göremedm ama bizim ürünümz deil yan sanayi dedi. tamam dedim ne yapmak gerekir ? balataları değiştiricez dedi tamam dedim ön takım 15 TL arka takım 70 TL dediler ilk defa fiyatları duydum normal mi az mı çok mu nasıl?
ilginç... ön takım normalden ucuz arka takım biraz pahalı gibi ben picantoya ön 30 arka 45 tl ye taktırmıştım
merhaba arkadaslar gecen gün gittim kia servise ön takım balataları değiştirdiler, arka camın fıskıyesi su fıskırtmıyodu (motorunda sorun yok tıkanıklık varmış açtılar kolay oldu), ön camların suyunun tazyiğini ayarladılar ve toplam 43.5 TL fatura cıktı 15+ Kdv balatalar geri kalan da işçilik aldılar normal mi bide bu ara gittiğimde şikayetim frenlerin ötmesiydi ön balatalar değiştirdiler ses kesildi ama sanki arka tekerlerden de ses geliyo hiç içini açıp temizlemediler kampanaları gidip şimdi ücretsiz temizletebilrmiyim araba susmadı diye