evet bende seyrettim millete saldırıyolar arabaya zarar verdiler vs polis aldı serbest bıraktı hepsi bu iki veya üç kere mahkemeye çıkar ondan sonra kapanır malesef..
Hayatımda iki defa bunlarla birebir karşılaştım. Biri ben evlendigimde biride sevdiğim bir arkadaşın gelin arabasını kullanırken. Bir de o zamanlar ceedi yeni almıştım. Adam kaputa oturana kadar sabretmistim. Ama o andan sonra film koptu çıktım kovaladim bir baktık it sürüsü gibi cogaldilar, çok şükür bizde kalabalıktık zarflarini tek tek vermistik. Şimdi olsa kapıyı bile acmam gazı koklerim ama gençlik işte çok şükür bir şey olmadı. Resmen yağma bu olay.
Allah hepsinin belasını versin. Ben fotoğrafçıyım ve o olayları sürekli yaşıyorum. Elimde olsa hepsini ezer geçer arkama bile dönüp bakmam.
Buna nasıl çözüm bulunabilir ki ? En güzeli aracı süslememek , nasıl ilkel insanların içinde yaşıyoruz
Eskide mahallenin çocukları masumane araç önünü keser ne uzatılırsa efendice alır giderdi, düğün sahipleri bile özenle hazırlardı zarfları. Şimdi bu işin bile mafyası türedi..
Onceden cocuklari sevindirmek icin yapılan masum bir faaliyet iken simdi ise resmen terör faaliyetine dönüştü
Hayvan adam arabaya nasıl arabaya tekme atiyor kendi arabama biri boyle tekme atsa bilmiyorum nasil tepki veririm dusunmesi bile urkutuyor beni
Birakin gelin arabasini isikta durunca bile para isteyene vermedigin zaman arabanin camina vurmaya basliyo eger cam aciksa iceri uzanip biseyler almaya calisiyor.gecen gun dovecektim bu sekilde birisini cami kiricakti acmiyorum cami diye.bunlarin bi sekilde temizlenmesi lazim.hani 1 tl 2 tl hepsine versek yemin ediyorum günün sonunda aç kalan biz oluruz. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geleneklerimizi de yozlaştırdılar...Yazık,çok yazık... BAHŞİŞ + PARASIZLIK + YOZLAŞMA = KAPİTALİST TERÖRİZM
Kanunların kanun olması lazım.Cam filmi ile uğraşacaklarına önce bu ipsiz sapsızları ıslah etsinler.Ama onlar ne yapsın.Alıyorlar kanun geri serbest bırakıyor.Bu hareketler Avrupa da olsa önce çocuğu varsa ailesinden alırlar.Yetiştirme yurdu ve ya benzeri bir yere veriri ıslah ederler.Aileleri ise büyük para cezaları alır.
Aynısı benimde başıma geldi bu yüzden arabayı süsletmek bile istememiştim Aile de ve çevrede bitiyor,gelişeceğimize daha çok geri gidiyoruz iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maalesef gittikçe vahşileşiyor,yanlızlaşıyor ve yozlaşıyoruz.Bizi biz yapan değerler birere birer kayboldu.Gidişat çocuklarımız için iç açıcı değil.
Gerçekten Hakan abi,geleceğimiz olan çocuklarımızın durumu çok kötü.. Çocuklar ya çok iyi ya çok kötü bunun ortası yok iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi