Merhaba diger modwllerde de bagaj kapaginin anahtardan acilmadigina dair konular gordum kendi aracim icinde bagaj dugmesine bastigimda kapagin acilmadini farkettim. Sonra dugmeye 2 sn kadar basili tuttugumda cakistigini gordum sadece bagaj kiliti acildi kapilar kilitli kaldi Bilmeyen arkadaslar olur diye paylasmak istedim.
şöyle bir duruma açıklık getirelim , zaten kumandadan bagaj düğmesine basmayla bagaj kilidi açılmıyor (spo için örneğin anahtarda kocaman hold yazıyor ki bu da basılı tutarsanız demek) basılı tutarsanız sadece bagajın kilidi açılıyor. ama bagajın komple pistonlar ile yukarı itilmesi olayı spo için söz konusu hiçbir şekilde değil.
Bu benim 3. 5 kapılı aracım hiçbirinde yukarı kaldırmiyor. Bende elektrikli kalkma hariç 5 kapılı araçlarda hiç yukarı kalkanını görmedim. çünkü ağır. Ya çok sert piston koyacaklar yada elektrikli olacak. Hangi 5 kapılı aracın bagaj kapağı dügmeye bastığınızda yukarı kalkıyor merak ettim doğrusu... GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
onlar sedan araba...civic coralla ve birçok sedan araba böyle zaten. bagaj kapağı hafif olduğundan onlar kalkar. ben hatchbag arabalardan bahsediyorum evet hakan abi dediğin gibi...ama burada spo dan şunu bekliyorlar. kumandadan bagaj kapağını komple yukarı kalkmasından bahsediliyor. bende ısrarla hatchbag arabalarda bunun olmadığını söylüyorum. varsa da ben bilmiyorum. bagaj kapağı ağır olduğundan yukarı kalkaması zor gibi geliyor.
Haklısınız.Size katılıyorum.Bagaj kapağının kumandadan sadece kilidi açılabiliyor.Bagaj kapağının amortisör ile kilit açıldığında otomatik olarak açılması içim piston bağlantı açısının değiştirilmesi gerekiyor.