Merhaba arkadaşlar. Bu soketin kablosu tavandan mı yoksa halıdan mı yoksa basamak tarafından mı , yada başka bir yerden mi geliyor? Bir yerde kırıklık var kabloda, belki hemen soketin oradadır, ama devamında nerelere bakmam gerekecek, bilerek kontrole başlamak istedim.
Yüksek ihtimalle tabandan gidiyordur.Kapı eşiklerinden.Tavanda genelde iç aydınlatma ve perde hava yastığı kabloları vb. bulunur.
Bencede tabandan ve hemen döşemenin altından gidiyodur. Belkide soketten fiş çıkmıştır . sigortaya baktınızmı
tabandan ve sol taraftan kapıları açınca hemen kapı ağzında altta plastik yada metalden eşik olur onu sökünce oradan gider öne doğru kapılar boyunca .genelde araçlarda orada olur.
Merhaba, 1 yıl önce bagaj soketi icin sigorta kutularını tek tek incelerken, orta konsolun cakmaginin patlak olduğunu tespit etmiş idim, ancak arkası hep islevselsiz kaldı. Elektrik olunca yanan bir tornavidam var. Arkasına ve önüne elle dokununca bile lamba yakan bir kontrol kalemi, pili icinde, devre varsa yanıyor yani. Bununla dokununca zifiri karanlıkta ışık yaktığı anlaşılıyor, temassizlik olduğunu düşünüyorum. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi