arkadaşlar başlıktada söylediğim gibi aracım uzun zamandır titriyor. öyleki hani direksiyonu tutunca kolunuza masaj yapacak türden.aracımda oluşan olayları yazayım sizde değerli yorumlarınızı yaparsınız. aracım kia cerato 1.6 dizel advance 2007 model 1- kontağı kapatınca aşırı sallantılı stop ediyor 2- ilk çalıştırmada özellikle motor soğukken 0.9 dolayında olan devir ibresi araç ısındıkça 1 dk geçince yaklaşık 0.6-0.7 dolayına düşüyor ve fena titriyor 3- aracı çalıştırdım boşta rölanti ibresi 0.6 dolayına inince aşırı titriyor .ama hafif gaz verirsem rölantiyi 0.9-1.0 civarına yaklaştırınca titreme kesiliyor. 4-araç rölantide öyle titriyor ki koltuk kafaları bile ses çıkartıyor bagajda sallanacak ses yapacak birşey varsa fena titriyor bozuk paralar dans ediyor.titreme sadece direksiyonda değil yani aracın her yerinde oluyor bu problemleri toparlayınca acaba sorun ne olabilir. benim aklıma motordaki yanmayla alakalı da olabilir yada motor kulaklarıyla alakalıda olabilir diyorum. sizin tecrübelerinizden ne çıkıyor ortaya acaba