Dostlar,geçen gün suv aracın birinde cam rüzgarlığına benzer motor kaputunun önüne takılı bir malzeme gördüm.. Sanırım kaputa gelebilecek taş,çakıl gibi yabancı cisimlerden korumak için takılmış.. Araç yavaş olmakla beraber hareket halinde olduğu için durdurup soramadım.. Ancak aracı hem güzel göstermiş hem de bana baya mantıklı geldi bu şekildeki uygulama... Yani film vesairesye gerek kalmamış... Bu anlattığım şekilde olan bir malzemeden haberi olan var mı acaba.. İnternette aradım ancak hangi isimle arayacağımı bilemediğimden bilgiye ulaşamadım... Haberi olan,gören ya da bilgisi olan var mı bu konuda acaba... Eğer böyle bir şey bulursam şahsen ben alacağım... Arabada hem görsel olarak güzel duruyor hem de baya bir fonksiyonel duruyor.. Araç beyaz anlatmaya çalıştığım malzeme siyahtı... Takılan yer kaputun ön tarafı....
Evet bende sizin dediginiz gibi suv tarzı araç gördüm fakat kısım orjinal spo da o sekilde orjinal aksesuvar yok diye biliyorum fakat uygulama yapılabilir
http://www.sgltuning.com/index.php?do=catalog/product&pid=1196 Kaput koruyucu spoiler diye geçiyormuş.... Bura da da sportage için diyor..eğer oluyorsa hemen alıyorum ben.. http://www.sahibinden.com/ilan/yede...ge-kaput-spoyleri-tamsan-4x4-116477212/detay/
Evet sanırım bu aracınıza uyar.Eğer satın alacak olursanız montaj sonrası fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Nasılsa ne olduğunu bulduk..Araştırayım hangi sitelerde var...Eğer montajı falan kolaysa ki bana klipslerle takılıyor gibime geldi, alır geçerim.....
Taş bi şekilde yıne kaput üzerine gelir bence.Spoya yakışırmı bılmıyorum ama spo uzerınde montajlı bır resim olsaydı
Ben son zamanda,ford ranger, passat,WVamarok,ve chevrolet suv aracında gördüm...Bir yakından görüp incelesem zaten sorun kalmayacak..
abi birde onun üzerine taş gelirse üzerinde noktalar oluşur. tabi kaputta oluşmasından iyidir. peki kaplama yapılsa daha iyi olmaz mı?
Yanlış hatırlamıyorsam klips ile monte ediliyordu bu ürün öyle değil mi?Şayet öyle ise beğenmezseniz aslında hemen geri çıkarabilirsiniz.?Bence bu tarz kolayca sökülüp takılabilen ürünler çok kullanışlı olur.Vazgeçerseniz geri dönüşü kolay olur.
Zaten yakından incelemek istemem de ondan...Bir bakayım nasıl bir şey..Eğer klipsli ya da sök tak bir şeyse bence almaya değer... tekrar görecek olursam bu sefer hangisine denk gelirsem durdurup bakıcam artık..Ben de merak ettim.....
1..Almıyacağım demedim..Sadece bir kere yakından göreyim hele..... 2..Benim önceliğim yakışıp yakışmaması değil aracın kaputunun taş çakıl vs den dolayı nokta nokta boyasının harap olmaması...ben daha önceki araçlarımda bunu çok yaşadım..yakışma işi işin ikinci kısmı tabi....