2006 model Cerato 1.5 CRDi EX Advance ile aranıza katıldım ... Aracı satın almadan önce sıkı şekilde yorumlarınızı ve birçok başka forumdaki bilgi paylaşımlarını keyifle okudum. Antalya'da yaşıyorum ve özel bir havayolu şirketinde uçuş harekat uzmanı olarak çalışmaktayım. Bilişim alanında otomotiv sektöründe uzun süre çalıştım (Peugeot), bu süreç içinde ilgim ve arkadaşlarımın desteği ile yedek parça ve garanti konularında tecrübem oldu ancak Kia'ya daha önce kısa süreli kullanmışlığım dışında yabancıyım. Daha önce Mazda , Citroen ve Peugeot marka araçlarım oldu ancak açık söyleyeyim içine girip oturduğumda aldığım keyif anlamında Kia birinci sırada , sonra Mazda ve Citroen geliyor . Ankara'dan aldığım spor mavi keratayı çok rahat ve ekonomik bir yolculuk ile Antalya'ya getirdim, klimalı karma kullanımda yolun durumuna göre sürati de çok kısmadan 550 km'yi yaklaşık 27 litre ile kat ettim. Kia severlerin arasında olmak güzel, tekrar ve peşinen paylaşımlarınız için teşekkürlerimi sunarım. Sevgiler