Selamlar, Aracımın orjinal CD çalarının içinde bir CD sıkışmış durumda, bakıma gittiğimde arkadaşlar tecrübeli bir ustanın teybi açıp cd'yi çıkarabileceğini ve gerekirse onarım yapabileceğini ilettiler. Bu arada teybin aux girişi için de bir stereo dişi jack uygulaması yapmayı düşünüyorum (telefonu ya da mp3 çaları direkt aux'a bağlayabilmek için). Sanayiye gidip ilk gördüğüm elektrikçiye girmek istemiyorum, bu nedenle varsa nokta atışı tavsiyeleriniz çok önemli Var mı Antalya'da bizim kerataların elektrik - radyo teyp dilinden anlayan , araca aşina tecrübeli ve önerebileceğiniz ustalar ? Öneri ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler . ( Not : Aslında vakit ve cesaret bulabilsem kendim yapmak niyetindeyim tüm işlemi ... Evimde gerekli olabilecek tüm aletler ve elektrik - elektronik konusunda tecrübem mevcut ancak aracı tanımadan ezbere söküp dağıtmak istemiyorum, ne olur ne olmaz bir ustaya uğramakta fayda olabilir )
Akif bey, Elimde dişi stereo jack var, lazım olursa havya-lehim vb. mevcut , muhtelif tornavida setleri , ölçü aleti , matkap vb. hepsi tamam , bahçede rahat rahat çalışabileceğim bir ortamda var ... Endişem orjinal cd çaları doğru şekilde yerinden çıkartabilmek , araca ya da cihaza zarar vermekten çekiniyorum . Yoksa cihazı açmak ve geri toplamak konusunda sıkıntım yok İnternetten biraz araştırayım, söküm işlemi için birkaç püf noktası ya da video bulabilirsem boş bir günümde kendim uğraşabilirim ... Tabii bu arada varsa öneri ve usta tavsiyelerinizi de esirgemeyin lütfen
icinde cd varken bitane daha cd hafiften zorla iceri dogru icindekini hemen disari atiyor o zaman 07-09 larda oyle "araba aşkı başka"
Eve dondugumde ikinci bir cd ile zorlama taktigini deneyecegim , olmazsa sokum icin sansimi zorlayip son care Rem Elektronik icin planlama yaparim Test sonucunu bir saat icinde yazarim ... Yardim ve fikirleriniz icin tesekkurler. Sent from mobile device by Tapatalk
Maalesef ikinci cd ile cihazi sasirtma teknigi ise yaramadi ... Gece ise gidecegim icin sokme isine de baslamadim bugun . Bos gunumde sokup istediklerimi yapamazsam Rem Elektronik'e ugrarim artik . Sent from mobile device by Tapatalk
sökme olayı basit.. tutacaksın saatin olduğu yerden ve sertçe çekeceksin geliyor zaten çerçeve komple soketleri çıkartacaksın.. sonra zaten teyp tamamen karşında oluyor vidaları söküp yerinden çıkartacaksın ne istersen yap sonra.. çok çıkarıp taktım.. sorun olmaz
tebrik ederim.yanliz su keskin olmayan meyva bicagindan al. en alttan kullugun ust tarafina gelen yerden altina sok hafifce ileri dogru levye gibi kangirt daha kibar zarar vermeden ileri gelir once kullugun sagindan sonra solundan. sonra ust tarafi hafifce ileri cekersen daha bi kolay ileri gelir.. yanliz.trip dugme soketi ile dortlu soketi ayni tip.takarken soketleri karistirirsan yol bilgisayari aptallasiyo.dikkat et.soketin uzerinde renkleri var soktugunu aynen yerine tak. "araba aşkı başka"
Son yazılanları not ettim, iki gün boşum büyük ihtimal bugün ya da yarın bahçede kibarca sökme işlemini gerçekleştiririm , ilk öneri olan kaba kuvvet pek içime sinmemişti