S.aleyküm Arkadaşlar uzun zamandır aradığım spoıler şu ana kadar iki kere rio üzerinde gördüm farklı arabalarda ve direk çektim . Bu spoıler den istiyorum nasıl bulabilirim bilgisi olan varmı 1seneden fazla arıyorum .yaptırma felan ugraşmak ıstemıyorum. m3 çıtaları hoş durmuyor klasıkleşti iyice . Bu hem orjınal hemde hoş görünümü. İyi forumlar ailem
eski kasa rio sedanlar için spoyler görmüştüm ama hangi sitede gördüm tam hatırlayamıyorum bi araştırma yapayim
sence bu nasıl ? bızım arabaya yaptırmıştık ama rio nun kalıbı yok ölçü verip1 hafta bkledkten sonra yaptırabldk.
kendilerinin özel bi yapışkanı var onunla yapıştırıyorlar , kesinlikle delme işlemine girmeyin kaportayı maf ediyorlar , kullandığı yapışkan çok kuvvetli hatta plakayı da onunla kaportaya sabitledik
Peki spoileri çıkarmaya kalktıkmı boyaya zarar vermiyormu ? Bir de yapıştırıcının adını biliyormusunuz ?
Bildiğim kadarıyla 3m çift raraflı yapışkan band piyasada var plaka arka spoiler cam rüzgarlıgı yapıştırmada kullanıyor sökülürken boyayada zarar vermiyor bazı kaportacılar saglam olsun np1 (kuvvetli silikon) kullanıyorlar bu boyaya zarar verebiliyor