Herkese hayırlı günler malum kar yağdı sorunlar başladı benim sorunum sabah aracımın kapısını açmaya çalıştım donmuştu biraz zorladım açıldı fakat bu seferde kapı kapanmıyor dili donmuş heralde tutmuyor bende kapıyı çekip merkezi kilide bastım kilitlendi fakat şimdi de ne içerden ne dışardan açılmıyor şöför kapısı diğer kapılarda sorun yok içerideki merkezi kilit kilitleme düğmesi kırmızı düğme açılmayan kapıda tam sona kadar açılmıyor herşey normal fakat kapı açılmıyor iç açma kolu boşta gibi şuan içerden ve dışardan şöför kapısı açılmıyor yardımlarınızı bekliyorum.
Buyuk ihtimalle ic kisimdaki tel kopmustur bendede olmustu linkte var incelersen iyi olur http://www.kiaclubtr.com/index.php?threads/6102/
Teşekkür ederim Mahir bey halatları kontrol ettim sıkıntı yoktu aracı yaklaşık bir saat ısıttıktan sonra kendiliğinden düzeldi muhtemelen içinde ya yağ yada su damlacıkları donuyor öyle kolay kolay da çözülmüyor hava sıcaklığı -5 lerde
Geçmiş olsun.Kilidiniz açma konumunda mekanik olarak sıkışmış ve kolun boşta hissettirmesi sanırım o yüzden olmuş.Tavsiyem wd 40 ile kilit mekaniğini yağlayın.Buz tutmasının da su iticiliği sayesinde önüne geçmiş olursunuz.