Aracımı satmayı düşünmüyordum gerek yakıt gerek şekil itibarı ile ama acil bir ihtiyacımız oldu ve malesef aracımı satmak istiyorum. Aracım klimalıdır ve gazı yeni basılmıştır. Sol arka çamurlukta ufak bir çarpma sonucu boya atması ve sağ ön kapıda sağdan gelen bir motorsikletin çarpması sonucu hafif bir ezilme var zaten fotoğraflarda görünüyor.(fiyat bu yüzden bir miktar düşürülmüştür) Yağ bakımları zamanında yapılmıştır. Zaten aracı komşumdan nasıl kullandığını nasıl baktığını bildiğim için gönül rahatlığıyla aldım. Bu aracı almadan önce çok araştırdım ve gerçekten bu paraya brodwaya bineceğime en azından klimalı konforlu arabaya binerim düşüncesiyle aldım ki öyle de oldu. Aracı aldıktan sonra 100TL değerinde mercekli sis lambası takdırdım, vergisini ödedim,bakımlarını yaptırdım. Amerikan park mevcuttur. Muayenesi yeni yapılmıştır. 2 adet kumandalı 1 adette orjinal toplamda 3 anahtar verilecektir. LPG ruhsata işlidir Aracın üzerinde şuan 4 adet daha yeni LASSA kış lastiği var ve 4 adet 4 mevsim lastiği, 4 adet cms jant verilecektir yani kafadan bin küsür TL karlısınız. Ortalama 20 kuruş yakmaktadır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-acil-ihtiyactan-satilik-410302997/detay/
Teşekkür ederim. Alırken bende zaten bu paraya brodway e bineceğime gönül rahatlığıyla sephia ya binerim diye almıştım satma niyetim de yoktu ama malum şartlar el vermedi