Sa arkadaşlar. Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır 2012 model rio sedan sahibiyim.o günden itaberen formu takip etmekteyim. 2 hafta önce hepsiburadadan 124,11 tl ye 3d paspas alayım dedim ve siparişini verdim.Gelen paspaslar hem farklı marka, hem de araca uyumsuzdu iade ettim.Aynı gün müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım; yanlışlık olmuş tekrar spariş verin dediler.Ben de 2 farklı markadan da spariş verdim biri ilk sparişimin aynısı diğeri 117,16 tllik olandı.Bugün onları da aldım. yine hayal kırıklığı ne isteğiniz önemli değil gelen 3 paspas takımı da aynı marka aynı modeldi.gelenleri de geri yolladım. anlayacağınız aracıma uyumlu havuzlu paspas takımı bulamadım.benim gibi uğraşmayın diye bu konuyu burada paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun Abdullah Bey, Ben Paspas, Rüzgarlık, Koltuk Kılıfı gibi uyum sorunu olabilecek ürünleri yerinde görerek almak taraftarıyım. İmkan varsa bulunduğunuz bölgede aksesuar malzeme satan yerlere uğrayın, ellerinde varsa pazarlıkla uygun fiyata alırsınız (Rio adet olarak piyasada çok, malzeme bulma şansınız yüksek olacaktır). Baktınız yok, bırakın sipariş ve temin işini bu iş kolunda faaliyet gösteren kişi/firma sahibi yapsın, aracı görsün ve uygun ürün bulamazsa satamayacağını anlasın Keyifli sürüşler
Geçmiş olsun. Ben de ilk önce hepsiburada dan almak istemiştim. Gelen paspaslar Rio için değil Soul için üretilmiş modellerdi. "Ücretsiz" olarak geri gönderdim ve para iadesini aldım. Sonrasında Sakarya Sandıkçılar Bayisinden telefonla mail order sipariş verdim ve kargo ile gönderdiler. Sağolsunlar ertesi gün orjinal kabartma Rio yazılı paspaslarım geldi. 1 yılı aşkındır da kullanıyorum. Faturalı kdv dahil 90TL gibi bir fiyata almıştım. Öncelikle en yakın Kia yetkili satıcısına sormanızda fayda var.
Arakadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Öncelikle söylemem gereken şimdiye kadar bu siteden hiç bir problem yaşamamıştım. Ürün başlığında Tarz Kia Rio 3D Havuzlu Special Paspas (2011 sonrası) ve Z tech Kia Rio 3D Havuzlu Ekolojik Paspas (2011 sonrası) yazıyor bende haliyle güvenip almıştım .Bulunduğum il Amasya olduğu için malüm herşey var burada neyse 3d almaktan vazgeçtim.artık servise gittiğimde ordan alırım.
Merhabalar ben 2yıl önce aldım hepsiburada dan hem havuz paspas hem bagaj havuzu bir sorun olmamıştı çok ilginç.Şikayetvar.com A şikayet edin derim
Geçmiş olsun. Aslında güvenilir bir site ama nasil oldu da problem yasandi anlamadim. Ürünleri muhakkak bildirin...tedarikci firmadan kaynakli bir sorun olduğunu düşünüyorum
N11 den almıştım 3D paspasları N11 de satıcıya stok sorabilirsiniz ve siz onaylamadan ödeme yapmaz sistem.
saolun arkadaşlar, dediğim gibi bana gelen 3 takımda aynı L.Locker diye bir marka ve aracıma uyumsuz.Neyseki en azından iadesi kolay.
slm aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şuan rio 3d havuzlu paspas bulamadım arkalar tamamen kısa kalıorr onler genede fena sayılmazz
Bu fotograftaki paspaslar rioya olmaz ki zaten paspastaki deliklerin yeri farkli en basitinden.piyasada boyle cok fazla satici var ben de gecen gittigidiyordan arabaya kucuk bir aksesuar almistim gelen urunun alakasi yoktu 7tl odemistim onemsemedim duruyo oyle kenarda.ama araba icin aksesuar alacaksam gormeden almam bunu ogrenmis oldum Kia Rio hb dizel sporty
Aslında bende görmeden almam fakat benim arkadaş ww boraya istedi gelen paspaslar tam oldu. Sanırım tamamen arz-talep meselesi talep fazla olursa ürünler daha uyumlu oluyor.
Benim aracım Venga az bulunan bir araç ama N11 den Novoline 3dpaspas aldım ve aracıma tam uyumlu. Sadece almadan stok sorun satıcıya. İthalatçısıda bilgi otomotiv orayada sorabilirsiniz..
Ben de bod perde aldım arka ve yan camlar için Kliksa.com dan ancak 1 hafta oldu hala kargoya vermediler. İptal edin dedim, sonuç bekliyorum..
Sağolun.Yapılan gerçekten rezil bi durum.Ben ilk sparişten sonra müşteri hizmetlerini arayıp elinizde stok yoksa söyleyin,tekrar aynısı olmayacaksa sparişleri veriyim hatta paketleme servisinizle görüşüyüm boşuna uğraşmasınlar dedim. Bana söylenen ''bir hata olmuş biz ilgilenecegiz kesinlikle tekrarlanmaz'' dediler sonuç ortada.
Yanlışlık olabilir ama bunu "rezalet" şeklinde marka karalamasına dönüştürmeseydiniz daha iyi olurdu kanısındayım. Hepsiburada tedarikçilerle direkt olarak müşteriler arasında köprü görevi yapıyor. Ürün bilgilerinde Rio yazıp size başka ürün geliyorsa bu hepsiburadanın suçu değil tedarikçisinin suçudur. Hepsiburada üzerine düşeni yapıp iadesini almış. Benim de aynı şekilde iade işlemim olmuştu Rio yerine Soul paspaslarını gönderdiler. Denedim olmadı haliyle. Ücretsiz olarak geri kargoladım. İlk alırkenki kargo parama kadar iadesini aldım. Hepsiburadadan aşağı yukarı 20-25bin tl nin üzerinde alışverişim olmuştur. Araç tekerinden kedi mamasına, bilgisayardan cep telefonuna, süpürgeden araç ampulüne, ayakkabıya kadar hiçbir üründe problem yaşamadım. İade konusunda da problem yaşamadım.
Arkadaşım yanlışlık 1 kere olur 2 kere olur aynı şey uyarmama rağmen 3. kez oluyorsa bence hakediyolar.bende 3-4 bin liralık alışveriş yaptım.Onlarda sıkıntı olmadı bakın hemen hemen bütün mesajlarımda paramı iade aldım diye yazdım . yaşananları bire bir yazdım iyisiyle kötüsüyle.Bu site Türkiyenin en çok alışveriş yapılan sitelerinden bir tanesi belki bu yazdıklarımızı bir yetkilisi görür de daha dikkatli olurlar.en azından spariş vermek isteyen arkadaşlarımızın fikri olur.