Arkadaşlar Merhaba, Aracımın özeliklerini yazmıyorum o kadar fazla donanıma sahip ki yazsam sıkılırsınız. Esas olan araç sahibinin araca nasıl baktığı ve aracın nasıl bir durum da olduğu, o yüzden benim aracımın nasıl olduğunu anlatacağım yinede merak edenler internete KİA SPORTAGE 1.6 GDI PLUS ECO DYNAMIC yazsın ve özeliklerine baksın. Aracım 23000 Km ilk sahibiyim aracım sürekli kapalı garaj da tutulmuş sadece hafta sonları kullanılmıştır çün ki hafta içi şirket aracımı kullanıyorum Aracımın içerisinde en ufak bir çizik yada deforme olmuş bir yer göremezsiniz Kendim sigara içmediğim gibi başkasına da zinhar sigara içirmemişim dir. Kapalı garajda muhafaza edildiği için boyası fabrika çıkışı gibidir görmeye geldiğiniz de anlayabilir siniz. Yedek lastik kullanılmamıştır resim ve video da görebilirsiniz Lastikleri fabrika çıkışı gibi temiz ve sıfırdır Resimler de mevcuttur bakınız EXTRA olarak; yan basamaklar ön ve arka korumalıkları mevcut bu aksesuarlarda da en ufak bir çizik yoktur resimler de yada geldiğiniz de görebilirsiniz. Ayrıca aracın üzerin Andiroid 4.4.4 müzik multimedya vardır bu normal andirod taplet yada telefonların yaptıgı herşeyi yapmakatadır tek tek özeliklerini yazsam yer kalmaz ayrıca orjinal cihazıda kutusunda saklı dır Ayrıca bu modellerde arabadan indiginizde kapıları kapattıgıgınızda aynalar otamitik olarak kapanmaz benim aracımda bu mevcuttur Ayrıca ön kamera mevcut ve HD kayıt yapmaktadır 64 gb kadar Ayrıca araçın anlık performansını diger bütünperformans bilgilerini izleyebilirsiniz resimlerde mevcut multi medyada göstergeler olan resim Aracımı aldıgım dan beri her yıl bakımı yapılmıştır km yapmamış olsa bile düzenli olarak her yıl bayraktar da yapılmışdır. belgeler mevcut Yedek anahtar kitapcık deri çantası vs ilk günki gibi saklanmaktadır. Motor daki aksamlar resimde görüldügü gibi fabrika çıkışı gibi tertemizdir resimlerde bakınız toz hariç Vizeleri yeni yapılmış tirafige çıkışı 2012 7 aydır Aracın fabrika çıkış bagaj ambalıjı hala üzerin dedir ve evet araba titizlik bakım konusunda tikli bir adamım o yüzden aracıma çok iyi bakarım. 2013 yılında park halinde iken sol çamurluguna araç sürtmüştür resimleri mevcut. kaporta yapılabilirdi fakat park hlinde sürtme oldugu için karşı tarafın kaskosun dan çamurlugu servisinde degiştiridim ÇARPMA YADA DARBE DEGİLDİR SÜRTMEDİR araça sahipleri bu şidet farkını arabalarda etkisini iyi bilirler. Ayrıca aracımın hala garantisi devam etmektedir 1,5 yıl daha var Aracımın plakasını kapıyorum çünki emniyet müdürlügü açıklma yaptı arçlarınız plakarını açık şekilde paylaşmayın telefonla diger bilgilerini paylaşırım Aracımı görmek isteyen yine levent te kapalı garajın da görebilir ilgilenen arakdaşlar arabam .com dan ilan nosundan resimleri görebilir :6346684 6346684 6346684
Forumda dolaşırken gördüm başlığı ilanınızda duruyor gördüğüm kadarıyla yazıp konuyu aktifleştirmek istedim belki faydası olur Hayırlı satışlar dilerim. Aracınızın maşaallahı var .