Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2019 Model Kia Sportage Dizel 100bin km de yağ eksiltme sorunu

'Kia'dan Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Fethi_06 tarafından 11 Nisan 2025 tarihinde açılan konu

1. Fethi_06

Fethi_06 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Güçlü
    Araç Modeli:
    Sportage
    Merhaba Arkadaşlar
    Ankara Kia Opal servisine 06 xxx 273 plakalı Kia Sportage 2019 dizel aracımı 100 bin km'de yağ eksiltme sorunu ile 09.04.2025 tarihinde götürdüm. Aracım full yetkili servis bakımlı idi. Aracımın yağını ve yağ filtresini değiştirip ücretini bana ödetip gönderdiler, 2 bin km sonra tekrar gelmemi söylediler. 2 bin km tamamlanmadan bin beş yüz km sonra araç yeniden eksik motor yağı uyarısı verdi ve aracımı yeniden Kia Opal servisine götürdüm. 2 gün aracımı beklettiler, sonrasında motorun rektefiye olması gerektiği ve 200 bin TL ödemem gerektiğini söylediler. Aracımın garantisi biteli 2 ay olmuş, bu sebeple garanti karşılamamış. Aracımın tek bir vidasına kadar yetkili serviste yaptırmış olmamı hiç dikkate almadılar ve 2 ay gibi komik bir süre ile henüz 100 bin km'de olan aracıma rektefiye işlemini 200 bin TL'nin bana ödetilmek istenmesi ile mağduriyetim oluştu. Gerekli tüm yerlere tüketici mahkemesi dahil şikayetlerde bulundum. Aynı sorunu yaşayanlar oldu mu?

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 12 Nisan 2025
  2. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    897
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Merhaba, geçmiş olsun. Bu km'lerde yağ eksiltme sorunu yaşamamanız gerekir. Kullanım koşullarınızla alakalı bir durum olarak değerlendirmiş olabilirler.

Bu Sayfayı Paylaş