Paylaşım için teşekkürler..bende merakla bekliyorum.seneye aracımı değişecem büyük ihtimalle ama sıralamsda creato consept plus 1.6 dct varken bunun şansı ne olur bilmem..
Çok pis zamanda gelecek Polo yepyeni kasayla karşısında olacak , i20 den bence daha özgün eğlenceli bir araç ama bizim ülkede Hyundai ile yarışması çok zor ..
Evet zamanı çok ters oldu ama süprizli bişey olacak gibi bu kadar kamuflaja süpriz olmasa ayıp zaten ama şimdiki kasası çok dikkat çekti ve piyasa da çok rio var yani ilk aldığımda hiç yoktu mesela 2013 yılında parkettiğimde camdan soruyolardı bu kianın böyle arabası var mı diye şimdi bakıyorum semtte çokca rio var i20 nin ön hattı harici pek dikkatimi çekmiyor benim açıkçası ama bu makyajdan sonra bi xenon olsun artık
Sunroof ve cam modülüde olsun lütfen ayıptır 4 camı geçtim bari ön camlar auto kapanıp açılsın Kumandaya da korna koysunlar otoparkta araba arıyoruz
Evet onları atlamışım abi otoparkta follow me iş görüyo ama yinede kornada koysunlar heee bide şu kaput amortisörü
Bende tahmin üzerine ön tampon ön sis bölümü ve arka bagaj kapağı tamponla birlikte sportage yakın ya benzetilmiş bir tasarımı var kaplan burnundan vazgeçilmiş gibi iç kısımda bahsedilen 4 cam auto içerden gösterge panelinde bir ihtimal ufak değişim ve navigasyonlu standart model ibiza gibi üst donanımdada özel olan koltuk ısıtma direksiyon ısıtma şerit takip aktif şehir içi koruma olabilir ayrıca consept orta donanıma standart olarak gelecek ya 2 ya 5 arasında özellik gelebilir ve umarım led gündüz farı standart olur. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarım dışında birde turbo şarjlı 1.0 veya 1.2 motor seçeneklerine eklenebilir. Daha çok satılması amaçlı. 3 sene sonra nasip kısmet olursa 2018 2019 modeline geçiş yaparım. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni rio bu beyler: https://www.kia.ru/models/rio/desc/ benim hoşuma gitmedi. Bizim 2015 kasalar efsane kalır bunun yanında. .
Bende hiç beğenmedim tasarım anlamında geriye gitmiş donanım olarak ekstra bişeyler var sanırım ama bizim kasalar daha değerlenir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rionun her kasası iş yapar 2007 yılından bugüne kadar. Bu kasada çizgiler keskinlesmis. Daha sportif olmuş. Bu araca ceed janti takıldı mı harika durur SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abilerim Rusya da satılan rio şuan ki kamuflaj lı aracın hatlarını çok bariz belli ediyor Rusya da satılan rio nun bagaj kapağı i20 nin aynısı şahsen ben beğendim ancak aracın iç görseline bakmak istediğimde cam modüllerinin orda ayna kaplamayı göremedim inşallah kalkmamıştır.
Beyler bu araç yeni Rio değil Rusya'ya özel üretilen modellerden biri , Markalar farklı coğrafyalar için böyle tasarımlarda ürünler hep yapıyor özellikle Çin ve Hindistanda yoğun olarak aynı isimde ama böyle garip modeller oluyor Vesselam Dünya çapında satışına sunulacak Rio daha önceki paylaşımlarda olduğu gibi hala hazırlanma sürecinde . Optimanın küçülmüş haline benzeyen bu modelin paylaşımını baya önce yapmıştık . Bu mesajı kopyala yapıştır yaptım Makyajlı Rio konu başlığında da cevaplandırmıştım ..
bu kamuflajdan anladığım kadarıyla şimdiki o bombeli kaslı yapı daha düz ve keskin bir şekle giriyor sanırım.ibizalar gibi ya da polo gibi.yani oval bombeli tasarım daha düz hale geliyor.ama artık 2017 ye otomatik dizel motor güzel bi gösterge paneli ve multimedya getirsinler.bi 100 kilo falan da hafiflerse kasanın değişmesine gerek bile yok bence ha bir de tabi şu cam modülünü koysunlar artık millete dalga konusu olmaktan bıktım ya