Merhabalar arkadaşlar. 1-2 hafta içinde dizel otomatik concept plus modeli alacağım. Yalnız dikkatimi bu yağmur sensörü olayı çekti. Donanım olarak hiç bir yerde yazılmamış. Ama koltuk ısıtmaya kadar olan bir araçta yağmur sensörü de vardır diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum acaba. HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üzgünüm yok araç full dense de aslında piyasadaki bir çok araça göre donanımsız bile sayılabilir , örnek eski aracım 2012 kia sportage idi onunla kıyaslarsam 1-)anahtarsız giris ve çalıştırma yok 2-)start/stop yok 3-)cam tavan yok 4-)otomatik park yok 5-)yağmur sersoru yok 6-)yan koltuk emniyet kemeri takılmadı uyarısı bile yok arka koltukları söylemiyorum bile 7-)full denilen diğer araçlarda olan serit kontrol, kör nokta vb yeni özellikler zaten hiç yok ama koltuk ısıtıcımız var niye aldın diyeceksin dizel diye aldım
valla bende aldım aslan120 kardeşim nasipse salı yada çarşamba teslim alacağım. koreden vazgeçemedim yine. 1.2011 cerato 2.2013 sportage 3.2016 tucson 4. 2017 cerato . dizel otomatik olması ve görünürde 5 yıl kadar kullanmayı düşünüyor olmam beni bu yola soktu. inşallah pişman olmam.