Merhabalar! 2016 kia sportage gt line exclusive de drive mode olarak eco ve sport lambaları var göstergede ama eco mode kullanamıyorum. drive mode tuşuna bastığımda sadece sport mode ışığı yanıyor. eco mode özelliği sadece prestige donanımda mı var acaba? yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler
Gt lerde sürüş modları standart diye biliyorum. Sonuçta otomatik bir araç. Sürüş modu da olması gerekir.
Bir fikir olarak yazıyorum sport tuşuna basıldığında sport ışığı yanıyor eco ya basıldığında sport ışığı sönüyorsa eco modu standart mod olarak görülüp ışık konmamış olabilir. Esp off gibi düşündüm normalde off edene kadar hiç ışık yanmıyor ya ordan yola çıktım.
kadrana şöyle ışık vurduğunda eco yazan bir yer var.drive mode tuşuna bastığımda sadece sport yanıyor, bir daha bastığımda sport ışığı sönüyor.eco ya geçiş yapmıyor. madem eco mode sürcen niye gt line aldın diyor sanki araba
Sizi kadrandakiler yanıltmasın o kadran bütün versiyonlarda kullanıldığı için seri üretim mesela rio da natty pakette cruise control olmamasına rağmen ışığı mevcut