10 Kasım LPG KABLO

2016 Cerato kalkışta tekleme

'Cerato' forumunda SubDominant tarafından 2 Ağustos 2022 tarihinde açılan konu

  1. SubDominant

    SubDominant Yeni Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2022
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    1
    Şehir:
    Ankara
    Gerçek Ad-Soyad:
    Çağan Bilmez
    Araç Modeli:
    Cerato
    Herkese merhabalar. Forumda yeniyim, aslında araba konusunda da yeniyim diyebilirim. Yaklaşık 3 hafta önce kia cerato 2016 1.6 crdi consept plus aldım(129000 km). Araçtan çok memnunum genel olarak ancak geçtiğimiz günlerde aracımı ankara'da özel bir serviste 130bin periyodik bakımına götürdüm. Genel bakımın haricinde usta "fren hidrolik yağının da değişmesi gerekli" dedi ve değiştirdi. Buraya kadar her şey güzel fakat araç bu bakımdan sonra kalkışlarda tekleme yapmaya başladı.

    Forumda genel olarak baktığımda bu tekleme sorununu çok gördüm fakat böyle bir işlemden sonra denk gelince kafamda soru işaretleri de oluşmadı değil..

    Fikirleriniz ve önerileriniz benim için önemli;hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
     
  2. adulger

    adulger Sürücü

    Katılım:
    29 Kasım 2016
    Mesaj:
    76
    Alınan Beğeniler:
    27
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ali DÜLGER
    Araç Modeli:
    Cerato
    geçmiş olsun öncelikle fren yağını keşke değiş meseydiniz bende de ayı araçtan var benim aracımda bazen yapıyor. Siz tavsiyem fren hidroliği kalınlık ne 3 mü 4 mü ine olunca sorun yaşanabiliyormuş 2. si arabanızı sürekli aynı modda kullanmayınız ara sıra kulakcıklar ile vites değişimi yapınız son olarak şahsi düşüncem servise giderek yaptığınız işlemi söyleyip onların görüşünü almanız. inşallah büyük bir sorun yaşamazsınız.
     

Bu Sayfayı Paylaş