arkadaşlar, 2016 benzin otomatik cerato var ? Gösterge panelinde sadece D işareti çıkıyor D1,D2...,D6 yazması gerekmiyormu kaçıncı vitesde olduğunu anlayamıyorum benzinli kullanan arkadaşlar sizdede öylemi ? Teşekkürler şimdiden.
Benimkinde de sadece D çıkıyor. Manuel moda alınca 1-2-3-4 çıkıyor belki sizde de öyledir. manuel moda alıp bir kontrol edin
Arkadaşlar keşke biraz daha para verip dizel alsaydınız . Ben benzinliyi sürünce ağzıma gelmeyecek laflar söyledim yahu araba 100'ü geçmedi bu kadar mı kötü olur benzinli bir araç 150 km de 70 lira yakar mı bir araba jip mi anlamadım gitti. hangi viteste sin onu bile anlamıyorsun . tamam sessiz çalışıyor ama Dizeli candır sizin yerinizde olsam satıp dizel alırım geçekten de aradaki farkı anlarsınız.
Valla ben dizeli çok düşünüyorum ama arabayı hafta içi genelde hanım kullanıyor. sabah marşa basıyor, 150 metre sonra stop ediyor. araba LPG ye bile geçmeye fırsat bulamıyor çoğu zaman. Sizce bir dizel araba buna ne kadar dayanabilir
ben de eksikliğini hissetmiyor değilim açıkçası ama artık alıştım. hangi viteste olduğunu hissediyorum.Olsa tabi ki çok iyi olurdu ama vardır bir bildikleri çekik gözlü kardeşlerimizin ne diyelim... Sanırım araba ile daha güçlü bağ kurup kendimizin hissetmemizi istiyorlar
otomatik candır dizel heyecandır hangi viteste olduğunu görüyorsun az yakıyor bilmiyorum ben benzinliyi hiç beğenmedim geçektende arabayı 100 de yukarı çıkaramadım sorun bendemi arabadamı belli değil dizel ceratoda 220 yaptım banamısın demedi. benzinden biraz sesli de olsa tercihim her zaman dizel cerato
Hocam bende dizel var arabanın bütün donanımı na hakimim hız sabitleme kullanmadım hiç bilmiyorum artık neden öyle oldu hatta vites değişimi ni 4 bin devirde yapıyordu
Siz hangi arabandan bahsediyorsunuz ?? Dizelin azami sürati 190 km fabrika verisi 220 yi nerde yaptınız ? Kaldıki benzinlide 195 km/s bence sorun sizde saygılar
Hocam dizel araba 200 e çok rahat çıkıyor. Yani denemelerim genelde İstanbul Ankara tokat arası ve 220 yi de Ankara Bursa otobanin da yaptım hatta 220 yi insigna ile kapışır ken yaptım zaten youtube de 200 ve üzeri videolar var cerato için izlemenizi tavsiye ederim