Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2015 kia rio otomatik cam ve ayna katlama modülü

'Rio Forum - Club' forumunda spawn025 tarafından 23 Mayıs 2018 tarihinde açılan konu

1. spawn025

spawn025 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    64
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ömer AYDIN
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.4 CRDİ Concept
    Arkadaslar uzun suredir giremiyordum foruma islerden oturu nihayet firsat bulabildim. Herkese hayirli ramazanlar dilerim. Sizlere sorum su. Aracimin camlari ve aynalari otomatik kapansin katlansin istiyorum uzaktan kumandadan. Bi arkadasimda cruze vvar aliexpresten bir soket aldi usb gibi bisey arabanin obd girisine takti. Aracin camlar sunrof otomatik oluverdi sastim kaldim. Bizim araclardada olurmu diye bir sizede sormak istedim. Bunu yapan varmi nasil yapariz servise sordum olmuyormus. Illegal yoldan yapsakta o kisim garanti disi kaliyormus. Siz ne onerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Armyy

Armyy Sürücü

Alınan Beğeniler:
    66
    Gerçek Ad-Soyad:
    armağan baltacı
    Araç Modeli:
    kia rio 1.4 crdi fancy
    merhaba,

yapılabilir ancak bunun için bahsettiğiniz gibi modül gerekiyor. aliexpress gibi sitelerde bulabilir ve montajını yaptırabilirsiniz. şahsi fikrim olsa da olur olmasa da ama tabi ki tercih sizin. garanti konusunda ise muhtemelen elektrik aksamlı arızaları kapsam dışı bırakabilirler. tam emin değilim. bilgisi olan ve yaptıran tecrübeli arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim.

3. Saseba

Saseba Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    6
    Gerçek Ad-Soyad:
    Selim Baydar
    Araç Modeli:
    2015 Kia Rio Concept
    Merhaba,
    Eğer forumu detaylıca incelerseniz yaptırmak istediğiniz otomatik cam ayna modülünün alımından kurulumuna kadar çok detaylı anlatan bir arkadaş vardı, şimdi unuttum başlığını. Teknik bilgiler bölümde olabilir.
    İyi günler.

Bu Sayfayı Paylaş