Vitesin önünde o yazan bi düğme var ama ne işe yaradığını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz Sent from my iPhone using Tapatalk
usb girişinin solunda iki tane tuş var. sağdaki tuş park sensörleriyle ilgili soldaki tuş (direksiyon ikonu var) otomatik park sistemi tuşu. ilk basıldığında sağ tarafa park, bir kere daha basarsanız sol tarafa park yapıyor. sizin araçta var mı bilmiyorum.
Benim araçta bitane tuş var oda p yazan herhalde sensör tuşu concept plus paketlerde akıllı park var diye biliyorum ama benim aracımda niye yok Sent from my iPhone using Tapatalk
2015 otomatik consept pluslarda akıllı park yok p yazan yerde arka sensörleri kapatıyor otomatik park yok yani.
Aynen kardeşim concept pluslarda var diye biliyorum ama Akıllı park premiumlarda mı var sadece Sent from my iPhone using Tapatalk
Facebookda açılmıyor zaten yazabilsem oradan yazarımda dünden beri açılmıyor.Normalde 2014te otomatik park ve ön sensör vardı consept plusta 2015te onları kestiler premuım pakete aktardılar 2015 consept plus otomatik veya düz fark etmez yok otomatik park seçeneği premuımde var bir tek.