ARKADAŞLAR SEVEREK KULLANDIĞIM ARACIMI EŞİM İÇİN OTOMATİK ARAÇ ALMAK İÇİN SATTIM.... 28000 KM DE 44000 TL'YE VERDİM BAKIMI FALAN GELMİŞTİ ARACIMIN BİRAZDA BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜM OLMADIĞI İÇİN VERDİM.... 2 AY ÖNCE BİR HANIMEFENDİ 46000 TL VERMİŞTİ ANCAK SATMAKTAN VAZGEÇMİŞTİM ŞİMDİ NASİP 44000 DEDİ VE SATTIM.... SİZLERLE OLMAK ÇOK GÜZELDİ....SİTEYE GİRMEDİĞİM GÜN KALMADI VE BURADA YORUM YAZAN ARKADAŞLARDAN ARACIM HAKKINDA DİKKATE DEĞER BİLGİLER ÖĞRENDİM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...İNŞALLAH HEP TAKİP EDECEĞİM SİTEYİ... Alacağım araç ise 1.2 tsi dsg sürüş konfor paketi ve ışık görüş paketi olan golf olacak inşallah bir aksilik çıkmaz ise cuma günü bayiden sıfır olarak teslim alacağım....umarım yeni araç bizi üzmez...
Hakkınızda hayırlısı olsun inş.yeni aracınız inş sizi üzmez.bende 1.2 tsi leri çok merak ediyorum yakıt durumunu felan 1.2 jetta hingline düşünüyorum da seneye için sizde bilgi verirseniz sevinirim şimdi gerçi kia sedan creato yu getiricekmiş onuda incelemeye alacam sınıf büyütmek fark yaratır inş sizede olumlu yansır.