Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2014 kia rio ates kırmızısıyla karşınızda

'Otomobilinizi Tanıtın - Showroom' forumunda Serkan arabacı tarafından 15 Temmuz 2025 20:30 tarihinde açılan konu

?

Sizce ederi ne kadar bu aracın ?

Bu anket 30 Temmuz 2025 20:30 tarihinde kapanacaktır.
  1. 650000

2. 655000

3. 660000

4. 665000

5. 670000

Sonuçlar sadece oy verildikten sonra görüntülenebilir.
  1. Serkan arabacı

Serkan arabacı Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serkan arabacı
    Araç Modeli:
    Kia
    2 senedir severek ve keyifle kullandığım aracımı model yükseltme amacı ile satıyorum . Arabamda değişen herhangi bir parça yoktur . 2817.39 Tl hasar kaydı vardır . 136700 km de. plakayı açık bırakıyorum sizde sorgulatabilirsiniz . Şase,podye ve direklerde kesinlikle işlem yoktur . 3 parça boyası var . Sol ön kapı avuç içi kadar lokal sağ ön çamurluk ve sağ ön kapı boyalı. Tüm ağır bakımları ve sıvı bakımları 1500 km önce yapılmıştır. Aracımda 4 mevsim lastik mevcuttur kondisyon durumu %90 dır . iç döşemede herhangi bir yırtık leke yoktur . Orjin haricinde araca geri görüş kamerası takılıdır. yedek anahtarıda mevcuttur. Motoru tıkır tıkır çalışmakta vites geçişlerinde en ufak kusur yoktur . 11 yaşında araba etrafında ufak tefek çizikler mevcut .istanbulda kullanılan araç siz sağlam tutsanızda etraftakiler araca zarar verebiliyor . araca gelirken bunun bilincinde gelin lütfen . Araç km'si değişebilir günlük aktif kullanıyorum . Yakıtınızı koyup keyifle kullanabilirsiniz. Alıcısına hayırlı olsun. İlgilenen olursa özelden mesaj atsın yada altıma ederi bu kadar olur diyip bi konuşma yapalım .

Ekli dosyalar:

Bu Sayfayı Paylaş