arkadaslar hepınıze merhabalar size 2 sorum olacak bu konularda bılgınızı paylasırsanız sevınırım; 1:Kia ceed 2014 model comfort(18.000)km'de aracımı 53 bine aldım fiyat olarak iyi almişsin falan diyrlarda yınede sızınde goruslerınızı almak ısterım.. 2.olarak ta bndan once rio fancy aracım vardı kapıları gayet rahat kapanıyordu ama ceedde yavas kapatayım dıyorum sankı kapılarda hava sıkısıyormus gıbı oluyor kapı tam kapanmıyor bıraz daha sert cektıgımde kapılar kapanıyor bu sorun neyden oluyor olabilir yoksa bu sorun genelde varmı ?
Hayırlı olsun.Piyasasını bilmiyorum. Ama kapının o şekilde kapanması sorun olduğundan değil,Orhanın dediği gibi ağır olması ve bir de malzeme kalitesinden kaynaklıdır.
Bende yeni ceed kullanıcısıyım, kapıyı bilmem de araba orjinalse iyi almışsın bence, 2 hafta önce 2015 Ceed Concept Plus 20.000 km de 62.000 tl ye aldım
Hayırlı olsun dostum valla ben rıo'ya alısınca ceed kapı farklı geldı arkadaslar agırlıktan dıyor servıse gıtmeyeyım hıc sankı kapı kapatırken hava sıkısıyormus gıbı gelıyor bana param olsaydı bende concept plus ısterdım cam tavan
Teşekkür ederim, evet cam tavan çekti beni arabaya zaten 0 km vardı bayide 63.000 TL anahtar teslim fiyatıydı ama cam tavan yoktu. Gittim 2. el olsun dolu olsun dedim aldım