selamlar mağlum aracı sıfır anahtar teslim lpg li aldım...5 aydır kullanıyorum.servis brc önerdi brc taktılar çok memnunum hiç bir performans düşüklüğü hissettirmiyor yakıt değeri şehirler arası ekonomik kullanımda 3000-3500 deviri geçmemek üzere 30 kuruşa düştü. 30 kuruşun 10 kuruşu benzin 20 kuruşu gaz biraz acemeliğime geldi çok araştırmamıştım bilseydim hiç benzin kullanmayan sistemden taktırırdım neyse yinede bunada şükür....
Aracınız hayırlı olsun. Keşke araştırsaydınız almadan önce lpg sistemlerini. ben sıvı sistem taktırdım ve benzin tüketimi hiç yok. Ama siz memnunsanız sorun yok demektir
Maşallah kardeşim. Bir de forumda sportagelerimizin resimleri adlı konu mevcut. Oraya da yüklersen iyi olur. Yakında o resimlerle bir klip yapmayı planlıyorum.
herşey hızlı ve acele oldu...mağlum yıl sonu bayi indirimi falan derken oldu bitti.sıvı sistem yakış değerleri nasıl çok fark varmı
Bahadır bey aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. bende bu ay içerisinde 2012 model sls sl sportage satın aldım. Ancak internette sls sl le ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. sls sl hangi versiyona karşılık geliyor ve aracın tüm özelliklerini öğrenebileceğim bir yer varmı yada siz bilgi verebilirmisiniz.