merhabalar herkese arkadaşlar iphone 5 i usbyle bağladığımda şarj gidip geliyo gidip geliyo sonuç olarak başarısız oluyo ne yapmam gerekiyor acaba aracın içinden çıkan aux usb ipod kablosu ise iphone 4 için 5 için şuan sadece usb kablosu var her araçta bağlanırken gözümle gördüğüm renault megane ve kia ceedlerdede ve birçok arabada usb kablosuyla bağlanırken bizim araçlarda sorun nedir?
Valla bende ipod bağlamaya çalıştım ama görmüyor. şarj ediyor ama müzik dinleyemedim. Ipodu tekrar güncelleyip öyle deneyeceğim. Sizin sorunu anlamadım. Aracın icinden çıkan kablo sizin iphone a baglanmıyormu. Biliyorsnuz iki girişede giriyor.usb ve aux. Acaba tam oturmadımı jak. En azından şarj etmesi lazım GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yok o kablo iphone 5 e uymuyor ben telefonun orjinal kendi usb kablosuyla denedim ama yok görmüyor abimde ceed var oda aynı kabloyla aracına bağlanabiliyo ve şarj edebiliyo ayrıca ben bluetoothla bağladım tleefonu onda bi problem yok
peki bu güncellenme nasıl yapılacak servise sordum sportage için güncelleme yok teyp desteklemiyor gibi şeyler söyledi ? var mı teyp güncellemenin bir yolu ?
Ben tam olarak bilmem ama fikir yürütmek gerekirse, teybin download ını usb ye yükleyin yada sd karta. Muhtemel taktığınızda dosyayı görecektir ve yükleme yapacaktır.
Yazılım yüklemeleri çoğu ses ve görüntü sistemlerinde flash yükleme şeklinde olduğundan ;eğer yükleme yapılacaksa doğru programı doğru şekilde yüklemeye dikkat etmek çok önemli.Doğru yapılmayan güncelleme ve yüklemeler cihazların fabrika ayarlarına bile dönmek isteseniz bazen sorun çıkartabiliyor ve cihaz komple kullanılmaz hale gelebiliyor. Dikkat etmekte fayda var
Bendede baglantı sorunu var ama benim teyp farklı. Eşimde iphone 3s var (son versiyon) onu bagladıgımda dediginiz gibi sarz gelip gidiyo surekli. Bende iphone 2 var benimkinde de gelip gitme yok normal bi şekilde şarz oluyor ama teyp ekranında NOT SUPPORT yazısı geliyo yeni farkettim yani 2g'yi desteklemiyo ama 3s'le sizdeki 5 aynı hatayı yapıyor çözebilirseniz bende öğrenmiş olurum Benim teyp'de Blutooth da yok o yuzden hic bi şekilde baglanamıyorum. Aslına bakarsanız da blutooth fm-verici wifi gibi cihazların kullanılmasını sağlık açısından uygun bulmuyorum her tarafımız radyasyon oldu. Evimdeki modem ve laptop wifi bağlantısına imkan verse de şu an kabloyla bağlıyım