Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2012 Rio Sedan sporty otomatik Atiker grand vs Lovato

'LPG Sistemleri' forumunda saslan tarafından 25 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

1. saslan

saslan Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    Gerçek Ad-Soyad:
    Salih Aslantürk
    Araç Modeli:
    2012 Rio sporty sedan otomatik
    Selam forumdaslar. Yakıt tüketimi fazla olduğundan (13-16lt) lpg taktirmaya karar verdim. Fakat işin içinden çıkamıyorum. Lovato obd2 mi yoksa yeni ürün atiker grand obd2 mi? Sakarya dayım ve atiker grand Romano enjektör ile ve takacak deneyimli servis avantajı ile 1 adım öndedir. Lovato sizlerin yorumlarına göre en sorunsuz ve en fazla kullanılan. Yalnız burada Lovato servisi hakkında net bilgim yok. Ne dersiniz? Yeni atiker grand iyi midir yoksa usta sıkıntısına rağmen Lovato mu tercih edilmeli?

2. emirhancakir

emirhancakir Sürücü

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Araç Modeli:
    BMW E39 2000 520iA
    Atiker'i bilir misiniz bilmem ama Atiker'in kullanmış olduğu beyin ve diğer tuşlar dahi kendisine ait değildi gold sistem de dahil. Slovak bir firmamıydı neydi orjinali. Atiker bu ürünü birebir kopyalamış, beyinin dış kutusunu yeni kalıp yaptırıp döktürmüş ve diğer aksamları. Bende Atiker'in bağlantı kablosu vardı ve kendim ayarımı yapıyordum. Beyin versionuna çok kafa yordum haftalarca. Bir de ne göreyim? AC GAS isimli bir ürünün birebir kopyası atiker. o Firmanın yazılımı ile beyine bağlandım ve Atiker'in vermediği güncellemeyi o firmanın yazılımı ile cesaret edip yaptım. Beyin güncellendi, ufak tefek seçenekler gelmişti.

Yani Atiker kopya ürün. Ama fiyat olarak uygun. Malzeme kalitesi ise bana göre tabiri caizse çok dandik. Benzinli aracıma LPG taktırcak olsam ilk tercihim BRC olurdu. Sıralama yapar isek;
    1. BRC
    2. LOVATO
    3. TARTARINI
    4. LANDIRENZO
    5. ZAVOLI
    6. ATIKER
    Olurdu. Tabi bu bütçeme göre değişirdi.

suvos bunu beğendi.
  3. saslan

saslan Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    Gerçek Ad-Soyad:
    Salih Aslantürk
    Araç Modeli:
    2012 Rio sporty sedan otomatik
    Teşekkür ederim bu hızlı ve bilgilendirici mesaj için. Brc de obd2 yok diye biliyorum ama tabii kulaktan dolma bilgi bu. Ustadlar illa obd2 olmalı deyince 2 seçenek arasında kalmıştım. Lovato da sakaryada alemdaroğlu otogaz varmış. Pek yorum bulamadım ve açıkçası montajı yapanın iyi olması açısından soğuk duruyorum uzun yeni bilgi etrafında gidip görüşmek lazım herhalde.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. emirhancakir

emirhancakir Sürücü

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Araç Modeli:
    BMW E39 2000 520iA
    Sakarya'dan istanbul çok uzak değil. Gelmek için fazla yakıt yakmazsınız. Gelin ve işinin ehli ustalara güzelce yaptırın. Sorun asla yaşamazsınız en azından. 45 dk sürüyor İstanbuldan orası ve ordan istanbul.

Bu Sayfayı Paylaş