Arkadaşlar Yarın Akşam Kia Servisine Gidicem Nasipse Aracım 64.000 Km de Fakat Direksiyon daki ve Vites Topuzundaki Soyulma Can Sıkıyor Eğer Tanıdıklar Vasıtası ile Direksiyonu Değiştirebilirsem Ne Mutlu Bana Sormak İstediğim 2012 Kia Rio Fancy Aracıma 2015 Rio Direksiyonu Olurmu 2015 lerde Hız Sabitleyici Var Araca Uyarmı Forumda Bulamadım O yüzden Böyle Bir Başlık Açtım Direksiyon Ve Vites Topuzunun Değişmesi Hakkında Saygılar Selamlar SAKARYALI
Bildiğim kadarıyla olur sonuçta hız sabitleyicinin bütün alt yapısı var sadece düğmeler yok o sebepten olacağını düşünüyorum ama servisler olmaz diyormuş Kia rio 1.4 crdi fancy
Sitede konusu var. Bir çok arkadaş ebaydan tuşları satın alıp kendisi taktı. İnceleyin derim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Maalesef benden önceki sahibi aracın 2 servisini eksik yapmış gitmemiş. Servis teki arkadaş sağolsun her türlü değiştirecekti ama servise gelmeyen aracı kabul etmez dedi Kia için bende üstelemedim Artık Direksiyonu kaplama veya dikilebilen kılıf yapıcam SAKARYALI
İstanbul da bi servis bir kere servise gelmeyen rio nun direksiyonu nu değiştirmişler garantiden Kia rio 1.4 crdi fancy