Orjinal rocket aküm biraz da kendi kabahatim nedeniyle zayıflamıştı. Serviste (incar kayseri) Varta E23 takılıyormuş. 70 ah CCA( soguk baslangic akimi):630A. 350 TL fiyat belirtildi. Varta bayisinde 270 TL ye taktırdım. Akü değişimi yapacak arkadaşlara faydalı olmasını umarım.. Lenovo X2-AP cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun... kabahatiniz neydi acaba. bizde dikkat edelim fiyat iyiymiş. SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi kaç kere (5 yada 6 kere) akü dip şarj oldu. Bilindiği üzere dip şarj akü ömrünü çok azaltıyor. Bu nedenle değiştirmek durumunda kaldım.. Lenovo X2-AP cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bizim aküler 45 amper galiba değiştirisek 60 yada 70 lerde bişi ile değişirsek sıkıntı olurmu merak ettim
Sıkıntı olur alternatör aküyü doldurmak için uğraşır durur . Sanıyorum en fazla 5-10 amper fazla takabiliyoruz sonrası zarar .
Bende bir kere dibe vurdurdum aküyü (uzunca bir süre dörtlülerimi açık unutarak) Şimdi çok temkinli davranıyorum. Kendine gelmesi ne kadar sürüyor bilgisi olan varmı? Birde bizim orjinal aküler şarj edilebiliyormu?