Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2012 model sportage arka koltuktan gelen ses hk.

'Sportage Forum - Club' forumunda antibit tarafından 29 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. antibit

antibit Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Semih
    Araç Modeli:
    Sportage
    Merhaba,
    2012 model sportage aracımın sol arka koltuğun yada arkasındaki davlumbazın oradan çok uzun zamandır bir çıt çıt sesi geliyor. Bu ses aşırı derecede sinirimi bozmakta. Araç bozuk yolda yada en ufak bir esnemede bu sesi yapıyor. Şans eseri sol arka koltuğu yatırdığımda sesin kesildiğini farkettim. Pandizotu söktüm ama koltuk yerine takılıyken ses devam ediyor. DOlayısıyla pandizotla alakalı değil. Servise götürdüğümde çözdüklerini söylediler fakat sorun hala devam ediyor. Tekrar servise götüreceğim yakın zamanda ama çözebileceklerini sanmıyorum. Böyle bir sorun yaşayan ve çözen varsa ve paylaşırsa beni katil olmaktan kurtaracaktır :)
    Teşekkürler

2. bilalsenturk

bilalsenturk Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    Bilal Ş.
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.4 Fancy 2012
    Rio marka aracımda da arka koltuktan ses geliyordu. Sonra fark ettimki koltuk yatırmak için yapılmış olan vidalar iyi sıkılmamış. Vidaları sıkınca koltuktan ses kesildi. Özellikle arka koltukta oturan olunca ses inanılmaz artıyordu. Sendeki ses bunun gibi değil ama istersen bir bak..

3. Neo59

Neo59 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    9
    Gerçek Ad-Soyad:
    Nihat
    Araç Modeli:
    Kia Sportage
    Benimde araç 2012 model, birebir aynı sorunu yaşıyorum, trim sesi gibi değil aynen dediğiniz gibi çıt çıt ses geliyor, 2 kez servise gittim çözemediler, bu hafta sonu tekrar gideceğim, siz bir çözüm bulursanız benimlede paylaşırmısınız? Bu hafta sonu yapabilirlerse size mesajla bildiririm.

Bu Sayfayı Paylaş