1,4 crdı 90 hp araç hakkındaki yorum larınızı merakla bekliyorum aracın beyini programlanabilir olduğun araç 110 beygire çıkarılmıştır... müzik sistemi 1 - oem duble din 2 - 4 adet kapı içi sony 16 cm orta yol hoparlör 3 - 4 adet arka pandizot TS-A6993S pioneer hoparlör 4 - 1 adet jl audio subwoofer 1500 w
aracınız cok güzel bende bi ara ceratomu satıp venga alacaktım ama vazgecemedim ceratomdan ceratodan sonra en beğendiğim arac venga hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler birde fotoları atabilsem onun la uraşıyorum şuanda birazdan halledicem sanırım
ins kazasız belasız binersiniz. aracınız güzel. çekim yapmak için özel bi yere gittiniz sanırım sis falan ortam orjinal
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler, ancak bagaj yok olmuş, eşya taşımayla ilgili sorununuz yok anlaşılan
aracınız çok güzel. bugünlerde de venga'ya kanım ısınmaya başladı. güle güle kullanın nazar değmesin.
sevimli kompakt bir arac.hayırlı kazasız belasız sürüsler dilerim bagaj konusunda Nedim Bey'e katılıyorum