2011 Kia Cerato Koup :thumbup: Araç gerçekten harika, ciddi anlamda almayı düşünüyorum, bayilerde varsa yakın zamanda gidip test sürüşü de yapacağım. Spor sedan görünüşlü bir coupe, fiyatı da uygun. 1.6 126 hp Düz vites 39.900 6 ileri 1.6 126 hp Otm vites 43.300 6 ileri tiptronik.
bu turkıyeye gelıcek mıydı yaa? sordum fuarda ama gelmıcek falan daha demıslerdı.. benımde hosuma gıttı bu bındım ama dıs gorunus olarak proceed kadar etkıleyıcı ama ıc olarak proceed gıbı degıl..neyse bakalım gelsın de bı turkıyeye..
Evet eklemısler..bende gun ıcınde konustum da haftasonu test surusune gıdıcem bakalım.. aslında pek begenmek ıstemıorm bu aracı cunku pro ceed ımı cok sevıyorum sımdı bunu seversem daha cok verıp koup almak zorunda kalırım..=))
hocam sol tarafta gördüm pro ceed'i chipletmişsin şu an ki performansı nasıl ve motorda herhangi bi problem çıktı mı basıncın artırılmasından dolayı. Bende koup ile pro ceed arasındayım koup atmosferik 126 beygir kalacak ancak pro ceed e yapabileceklerimiz var yani performanslarıda düşündürüyor