Merhaba arkadaşlar oncelikle sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum Şuanda 2001 model peugeot 206 benzinli araç kullanıyorum.Kia Rio 2010 model dizel aracı almayı düşünüyorum.Bu araç hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. - Yakıt tüketimi , masrafları , yürüyen aksam vb. gibi konuları bilgisi olan arkadaşlar yardımlarını bekliyorum tekrardan teşekkürler.
110 beygir seni uçururken cebindekileri uçurmaz taş gibi araba kilometresi uygunsa(50.000den az)gözün kapalı al.aynı segmentte daha sağlamını konforlusunu bulamazsın. karma yakıt ortalma 210,230kr.falan yakıyo
Umarım aramıza katılırsınız. Biraz vakit ayırıp forumu incelerseniz Rıo hakkında burada çok şey bulabilirsiniz. Aracın Ruhsatı ile herhangi bir Yetkili servise giderseniz de servis kayıtlarından çok şey öğrenebilirsiniz. Büyük ihtimal aracın garantisi de bitmemiştir. Kolay gelsin. İyi alışverişler..
Sağolun arkadaşlar aracımı elimden çıkarabilirsem en hızlı şekilde aranıza katılmak isterim.Benim tek sıkıntım araçların filo arabası olup olmadığını bilmek.Hak verirsinizki şirket arabası olarak kullananda çok var kia rio araçlarını.
satın alacağınız aracın ruhsatını ya da en azından şasi numarasını iletirseniz sistemden bir bakarız neyi var neyi yok.
Merhaba.Aramıza hoş geldiniz.Umarım en kısa zamanda rio ya kavuşursunuz.Aracı almadan yetkili servise götürüp kontrol ettirirseniz içiniz daha rahat alırsınız.Arabayı cihaza bağlayıp;neyi var,neyi yok söylerler