Internetten bulduğum bir PDF'i sizinle paylaşmak isterim. umarım daha önce paylaşılmamıştır. Buradan Ulaşabilirsiniz
Ben açtım. Gayet güzel incelenebiliyor. Tüm modeller için böyle bir paylaşım yapılsa ve sabit başlık altında yayınlansa pek çok arkadaşımıza yardımcı olur. Teşekkürler Metin Bey..
Valla sercanım benim cep bile yükleme yapti. Gayet güzel bir paylasım olmuş...sende programsal bir hata mı acaba?
Arabayı aldık doğru düzgün inceleme şansım olmadı bu doküman sayesinde baya bir inceleme şansım oldu. Arkadaşlar acaba bizim araçlara sonradan cruise control taktirabiliyor muyuz? Bir de benim arka camlar manuel elektrikli yapma şansımız var mı çok maliyet olur mu A1-810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hız sabitleyici de taktırabilirsiniz,camları elektrikliye de çevirebilirsiniz.Ancak orjinal cam kaldırma motorlarından almak isterseniz biraz pahalıya gelebilir.Çıkmacıları deneyebilirsiniz. Hız sabitleyici ile ilgili ben DIY bölümünde paylaşımda bulunmuştum.
Benim istediğim orijinal bir sey . kendin yap tarzında oturup uğraşmak zor geliyor o kadar vakitm yok gibi A1-810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamanında bir firma 3 sene kadar önce 1300 TL ye direksiyondan kumanda şeklinde hız sabitleyici takıyordu.Ancak bir üyemiz 2-3 ay önce o firma ile görüşmüştü.Artık Turbo işine girmişler.Cruise control takmıyorlarmış.Orjinal hız sabitleyici benim bildiğim Türkiye de takan yok.Takan olsa bile 2-3 bin TL civarı paraya mal olur o iş.Cam kaldırma asansör ve motoru için yine ben çıkmacıları tavsiye ediyorum.