Merhaba, 2009 Sorento Ex Force aracımın sürücü kapı kolu kapıyı açarken anahtar deliği kısmından hafifçe kaportadan ayrılıyor. Bir kaporta ustasına gösterdim içerden bir parçası kırılmıştır bir zararı olmaz dedi. Servise danıştım kapıyı söküp bakmadan birşey diyemeyiz dedi. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Ne önerirsiniz? Herkese selamlar...
Selam, Sista nin akvaryum silikonu var. Kapi ictrimini söktüm, arkadan silkonu bastim sonra kapi kolunu disaridan kagit bant ile araca gerdirdim, kurudu. Boyle hallettim ben. Yoksa iceride bir civata var, kapi kolunun kulagi kiripmis ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Demek ki olağan bir sorun. Servis 400-500₺ arası tutar demişti işçilikle birlikte.
Merhaba, sifir kol 200TL, 10 dakika değişim suresi. Yada 10TL silikon, kuruyana kadar... ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaç gündür soruyorum 150₺'nin altına fiyat bulamadım. Servisten sıfır almak daha mantıklı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi